aynen evde içmiyor iş yerinde içiyor bizimde sürekli kavgamız sigara🙁....bu durum canımı sıkıyor keşke takmasam ama olmuyor..bende mi başladım diyim yani sen içersen bende içerim desem yinede mi bırakmaz off offf...
hmm anladım🙁 kendi isteğiyle bırakmasını bekliyecğim:'(elimden bi şey gelmiyr çünkü😕
yok yanımda içmiyor...akşam eve gelince ağız kokusundan anlıyorum kaç tane içtin felan diyince bi tane dio amaaa yalan🙁hamis kaldinmi kendiside icmez yaninda, esimde rahatsiz oldumu biliyordu hamile oldumu ögrendikten sonra birakti icmeyi yanimda
yok yanımda içmiyor...akşam eve gelince ağız kokusundan anlıyorum kaç tane içtin felan diyince bi tane dio amaaa yalan🙁
evt haklısn...napim artık görmemezlikten gelmeye çalışcam tabi becerirsem....bence bukadar kafana takma, bu en basit seylerden birtanesi...allah baska tarismalar göstermesin
evt yardımcı olurum,zamanla bırakır inşallah..Bende dert diince baya üzülmüştüm canım bu sorunu beraberce halledebilirsiniz birden bırakmasını içmemesini isteyemezsin unutma , destek ol yavaş yavaş bırakmasında yardımcı ol 🙂