Oğlak burcu 2011 Eylül ayı yorumu

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Oğlak burcu 2011 Eylül ayı yorumu
2011 burçlar 2011 oğlak burcu yorumu 2011 eylül ayı oğlak burcu yorumu burçlar oğlak burcu 2011 yorumu oğlak burcu yorumları oğlak burcu özellikleri eylül ayı oğlak burcu yorumu hakkında detaylı bilgiler
Daha önceki yazılarımızda
Oğlak Burcu'nun günlük, aylık, ve yıllık yorumlarını paylaşmıştık melekler...Şimdiki yazımızda ise Oğlak Burcu 2011 Eylül ayı yorumunu paylaşıyoruz...








oglak-burcu-1414.gif



Sevgili Oğlaklar Eylül ayına hızlı, biraz dağınık ama yakın çevreniz devrede olarak başlayacaksınız.Ailenizin desteğine ihtiyaç duyacağınzı bir ay diyebiliriz.

2-8 Eylül tarihleri arasında iletişiminizde ve yakın çevre olaylarınızda ortaklaşa davranmaya meyilli olacaksınız. Çevrenize yapacağınız yardımlar ön planda olabilir. Yaşanan olaylar karşısında keyfinizi hemen bozmamaya dikkat ve özen gösterin.

Tüm ay boyunca ortaklaşa para konularında, eşinizin veya sevgilinizin parası alanında güzel şanslara sahip olacaksınız. Ortaklaşa yapılacak işleriniz için harekete geçin, ödemeleriniz ve borçlarınızı yapacağınız yeni düzenlemelerle rayına oturtmaya çalışın.

Eylül ayı eviniz ve aileniz sizin için önemli olacak. İşlerinizi buradan yürütebilir, dışarıdaki koşturmalarınız bitttiği anda evinizde olmak isteyebilirsiniz. Yine ailevi konular gündeminize yerleşebilir.15 Eylülden sonra aşk hayatınızda ve yapılacak güzel planlarda olumlu etkiler altında olacaksınız.Sevgilizle güzel vakit geçireceksinizve bu durum bütün bi ay boyunca devam edicek.

Dikkat etmeniz gereken tek konu ise para konusu diyebiliriz.Özellikle bu ay fazla harcamalardan kaçınmalısınız.


 
Geri
Üst