Oğlum deistim ben diyor

  • Konbuyu başlatan SemihaZeynep
  • Başlangıç tarihi
S

SemihaZeynep

Forum Okuru
Oğlum deistim ben diyor
Oğlum deistim ben diyor kadınlar kulübü

Merhaba hanımlar , oğlum 17 yaşında bu çocuğa ne oldu böyle anlamadım. bu yaşına kadar dinine bağlı bir çocuktu inançlıydı onu çok güzel yetişdirdik ama çocuğum 1 senedir ben sadece Allaha inanıyorum bu dinler uydurma şeyle diyor babası ilk dediğin de çok kızdı aşırı tepki mi verdi bilmem , oğlum gitti 1 ay halasında kaldı eve gelmedi yalvardım yakardım zor eve getirdim bana bu konuda baskı yaparsanız gelmem diyordu zor ikna ettim ne yapacağımızı şaşırdık ne olacak böyle bir akıl verin
 
Hayatım malesef gençlikte bu deizim olayı almış başını gidiyor benimde üniversiteye giden büyük oğlum deistim demese de yaratıcı var diyor gerisini hak getireye benzer cümleler kuruyor. Ben namazımdayım Elhamdülillah evlatlarımıza anlatıyoruz ama aşırı ştepki vermemek gerekiyor. Din kolaylaştırır asla ama asla zorlama olmaz. Ben sana namaz kılmayı emrediyorum dersin ve üzerindeki yükün tamamını atarsın zaman içinde Rabbim eğer evlatına hidayet verecek ise zaten verecektir. Sana düşen sabretmek ve dua etmektir. Rabbim cümle evlatlarımızı korusun ve onlara doğru yolu göstersin inşallah. Umudunu asla ama asla yitirme hayatım ona örnek olun.

Çocuklarınızı düzeltmek için onlara akıl fikir vermeyin, kendi ayak izlerinizi düzeltin yeter. Onlar sizi takip edeceklerdir.

Selamlar.
 
Geri
Üst