oglumun gozuyle dunya

nisan yagmuru

Yeni Üye
Üye
oglumun gozuyle dunya
Merhaba teyzeleri, bilmiyorum beni hatirlayanlar var mi cunku ben cok uzun suredir giremiyordum.Benim bir oglum var adi Yusuf.Dun sabah cok dusundurdu beni hem sevindirdi hem uzuldum...Daha gozlerini acar acmaz bana dedi ki” Anne bu dunya ne kadar guzel degil mi?”.Ilk once sasirdim sonra sevindim, demek ki cocugum mutlu dedim, ondan sonra da uzuldum, biz dunya yi cocuklarin gozuyle cocuklarin kalbi ile goremiyoruz diye.Bundan sonra kendime soz verdim cocugumdan dunyaya bakmayi ogrenecem.:ohoh:

Her anne gibi bende oglumu cok seviyorum ve tabii ki her cocuk gibi o da beni seviyor, ama bir cocugun dilinden ”Anne sen bu dunyanin en guzel annesisin, en tatli annesisin ben buyuyunce sana taki alacam cicekli elbise alacam” sozleri duymak insana cok ozel ve cok guzel geliyor.:dancing:
 
Selam Nisan,

Öncelikle yusuf oğluşumuzu benim yerime öp lütfen. Aslında bu Yusuf'umuza has birşey değil, hemen hemen tüm çocuklar böyle. Hani hep deriz ya keşke çocuk olsak diye. Aslında bu cümleyi bizler, çocukluğumuzda acılar çekmişte olsak yinede mutlu olduğumuz günlere bağlayarak söyleriz. Keşke hep çocuk olsak ve çocukluğumuzdaki gözlükleri kullansak şu andaki zamanda. Büyüyünce insanlar, dünyanın ne kadar zor bir yer olduğunu anlıyorlar. Belkide biz büyükler öyle düşünüyoruzdur kim bilir ? :)

Gelelim senin yaklaşımına... Evet. Bende çocuktum, bende böyle görüyordum dünyayı, ama hiç aklıma büyüdükten sonra bu dünyaya bir çocuğun gözünden bakmak gelmedi. Yaptığın şey çok güzel... Seni tebrik etmek istiyorum. Bende bile eksik kalmış bağzı şeyleri ortaya çıkarttı bu yazın aslında...

Hep, çocuklarımızın gözüyle görmek üzere Dünyayı :)

Sevgiler tatlım.
 
o kadar saf o kadar temiz ve iyi niyetliler ki...her halde ondan butun cocuklar guzel.o guzel duygular hep yuzlerine yansiyor.
 
Yusufum biraz babasini kiskaniyor beni paylasamiyor.Bir gun oturuyorduk esim diyor gel karicim gel yanima.Oglumda bunu duydu birseyler homurdaniyor.Annem onun yanindaydi.Sorduk ne diyor diye.”Aman, diyormus karicim karicim herkesin karisi var karisi olmayanlar da var burda.Bende buyuyup evlenecem”Gule gule olduk.
 
Geri
Üst