HaYaL Daimi Üye Üye 18 Haziran 2009 #21 Cevap: Onu bosver de🙂 Onu boşver de seneye girersin bişi olmas derim.... Ben çok acıktım desem....
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 27 Haziran 2009 #22 Cevap: Onu bosver de🙂 onu bosverde, aradan bir haftadan fazla zmn gecmis, artik yemissindir kesin bisey derim 🙂 canim cok sIkilio desem ????
Cevap: Onu bosver de🙂 onu bosverde, aradan bir haftadan fazla zmn gecmis, artik yemissindir kesin bisey derim 🙂 canim cok sIkilio desem ????
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 28 Haziran 2009 #24 Cevap: Onu bosver de🙂 onu bosverde... uykun var niye hala yamionki desem?? 🙂
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 28 Haziran 2009 #25 Cevap: Onu bosver de🙂 onu bosverde sabah oldu bi ara dalmıştır mutlaka bugün çok sıcak herkes denize gidiyo desem
Cevap: Onu bosver de🙂 onu bosverde sabah oldu bi ara dalmıştır mutlaka bugün çok sıcak herkes denize gidiyo desem
S su.ay Yeni Üye Üye 28 Haziran 2009 #26 Cevap: Onu bosver de🙂 onu boşverde sen de bir ara gidersin ben bugün çok halsizim desem.
HaYaL Daimi Üye Üye 2 Temmuz 2009 #27 Otur dinlen kendine dikkat et derim... Ama sen onu boşverde ben kocişimi özledim babamın evindeyim desem
Otur dinlen kendine dikkat et derim... Ama sen onu boşverde ben kocişimi özledim babamın evindeyim desem
*şiker* Yeni Üye Üye 2 Temmuz 2009 #28 eninde sonunda kocişine gitcen derim 🙂 ben bu ilaçlardan nasıl kurtulacam desem
F fındıkkurdum Yeni Üye Üye 2 Temmuz 2009 #29 en kısa sürede inşallah derim 🙂 onu boşverde benim kafam karışık desem 🙂
l.a.r.a Yeni Üye Üye 2 Temmuz 2009 #30 umarim biran önce düzelir derim🙂 Onu bosver de izine gelemiyorum cok üzgünüm desem:şey: