Oral Yaptık Orkid Vardı bende Hamile miyim??

N

Nbbbbb

Forum Okuru
Oral Yaptık Orkid Vardı bende Hamile miyim??
Sevgilimle adetimin 1.veya 2. gününde oral yaptık. benim iç çamasırım ve orkidim vardı. Sürtünme yaşandı ama iç çamaşırım ve orkidim vardı. Onda iç çamaşırı olup olmadığını hatırlamıyorum ve reglimin 3.günündeyim. sizce hamilelik söz konusu mu çok korkuyorum.:18::abo:
 
Yani uzun yıllardır siteyi yönetiyorum buna benzer soru ile karşılaşmadım. Sevgili misafirimiz bu şekilde hamile kalınamaz. Oldu olacak bir erkek baktığında hamile kal olur mu ?

Orkitin var artı reglsin artı oral yaptın artı vajinana girilmedi ama hamile kalabilirmisin :D:D Rahat ol bu şekilde literatürde hamilelik yok. Ay kafam bulandı yine yaaa.
 
Yav cehalet diyecem oralın ne olduğunu biliyor . Bizimle maytapmı geçiyor anlamadım. Yani ağzınla üreme organın arasın daki farkı mesafeyi bilmeyecek kadar da aptal olunmaz. Vallahi böyle sorular beni çileden çıkarıyor . Böyle soruları es geçip oyalanmamak lazım .

Birde kafam orkide takıldı . Oral ilişki anın da orkid ağzınızdamıydı Bağyan ?? Regliniz ağzınızdan mı burnunuzdanmı geldi ?
 
Arada siteden çıkın zihninizi havalandırın ki içerideki hava ağırlaşmasın
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst