Organik bebek nevresimleri ile en özel bebek odası dekorasyonları

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Organik bebek nevresimleri ile en özel bebek odası dekorasyonları
2017 sezonu doğum yapacak lan anne adayları. Bebeğinizi mutlu edecek şık bir oda dekore etmek istiyorsanız yeni sezon organik bebek nevresim takımı modelleri koleksiyonlarını görmeden karar vermeyin. Ev tekstili alırken sizi mutlu edecek olan bebek nevresimi model ve şıklığını bebek odalarına adapte ederken bebeğinizin cinsiyetine göre renk seçiminde bulunabilir, model tercihinizi de erkek ya da kıza göre çeşitli figürlerle süslenen nevresimler arasından gerçekleştireceğiniz seçimlerle tamamlama olanağı yakalayabilirsiniz.

[img][5][1][900x1234].jpg


2017 organik bebek nevresimleri takımlarında yer alan uğur böceği, ayıcık, balonlar, tren, gemi ya da farklı çizgi film karakterlerinin yer aldığı nevresimlerdeki figürlerin oda dekorundaki yer alışlarına göre bir seçim ile de dekorasyonlarınızda kombini yakalama şansınızı arttırabilirsiniz.

732_buyuk_1_zoom.jpg


Bebeğinizin rahat ve sağlıklı uyumalarını sağlayacak bu nevresimler aynı zamanda annelerinde güvenerek bebeklerini bırakabilecekleri alan sunumları ile bebek odası dekorasyonlarında en tercih edilebilecek dekorasyon tamamlayıcılardandır. Resim galerimdeki önerilere göz atmaya hazır mısınız?

istikbal-evtekstil-organik-bambu-bebek-nevresim-221014-1.jpg
Kidboo-Happy-Birthday-Blue-Bebek-Nevresim-Takimi-5766.jpg
Organik-Bebek-Nevresimi-1280x768-1-1280x768.jpg
 
Geri
Üst