Orkide'nin Sor Öğren Servisi

anam nerden buluyon böyle laflari peliiiiiiiiiiiiiiiiiiin allah canini almaya senin süpersin yawww herkese yakisiyo valla kim üstüne alirsa artik hahaha

bayram gelmiş neyime,anam anam garibem,
kan damlar yüreğime,anam anam garibem:D:D

varmıydı böle bi türkü gı orkide😛iha:😛iha:
özledik seni,bayram bir geldi pir geldi yüzünü gören cennetlik valla.kime deyim ne deyim neden deyim bilmiorum.gel en kısa zamanda adamı deli etme lilililililiii:n028::n028:

mutluuu öle bir şarkı vardı kuzum lililil ay yırtıldım ben iyimi gı hahahahahahahah allahnseni napmasınb emi çatlajk karı ya çılgın bakirem benim hahahaha ay delü lililili😀

orkiim lililili .................. terkedildim ve senın engin bilgilerine dayanarak soruyorm

5 yıllık sevgilim beni izne gelince bir tartışmamızda terketti:uhu: olaydan sonra hiç aramadı sonra msnde konuştuk ertesi gün usta birliğine teslim olcaktı ve hakkını helal et olmuyordu zorlamaya gerek yok fln dedi ne diyecegimi bilemedim ve bitti.........:cry: seni seviyorum ama yürümüyor sende biliyorsun dedi evet ters giden bişeyler vardı ama ben onu seviyorm

olaydan birkaç gün sonra dayanamadım mail attım kızdım ona neden neden dedim beni bu kadar oyaladın madem yürümüyordu bahane arıyordun dedimmm

oda cvp attı işte böyle şimdi 3 hafta gecti aradan ve ben üzülüp aglarken o evde birilerine aman bittiyse bitti elimin kiri demiş :cry:

hem seni seviyorum diyor hemde yaptıklarına bak şimdi ben ne yapayım offff

bu o olamaz böyle biri degildi onca yıl yanlış mı tanıdım orkiiiiiii BEN SİMDİ NE YAPAYIMMM

Son düzenleme:
kocaman bir ''OFFF'' çekiyorum,nefes alamıyorum gene bu gece:18::18::18:
elmalım sende öyle şeyler yazmışsın ki ya,iyice üzüldüm valla.bırak ne hali varsa görsün,değerini anlar ve gelir emin ol,ama sakın taviz verme!!!!

orkiii yoksun kaç gündür ya nerdesinnn????

Geri