Orkide'nin Sor Öğren Servisi

selam orkişim lilililililili

vdj1gn.gif

x1zsld.gif

mh6nbq.gif

Sonsuz tesekkürlerini sunarim :annem:

Akil yasata degil basta dir cok sagol orkidem sayende

orkide selam lililililili,sana bir sorum olacak ablacım,dün gerçekten samimi olduğum ve iyi niyetine inandığım bi abimle msnden görüştük de,konu ordan oraya,ordan oraya derken,erkek milleti aldatır dedi.
değişik bişe söylemedi tabi,bunu bilmeyen mi var:D:D
yav şaka bi yana gerçekten bu erkeklerin yüzde yüzümü aldatıyor.özellikle hamilelik döneminde.ee kadın ikisinin bebeğini taşırken bi erkek eşinin vücudunun bozulmasından şikayet edip aldatıyorsa erkek kendini aldatmış olmuyor mu aslında.
dün msnde olsaydınız bu konuyu sizinle görüşmek istemiştim ama nerdeeeeeeeee :seker: :seker: :uhu:

orkide selam lililililili,sana bir sorum olacak ablacım,dün gerçekten samimi olduğum ve iyi niyetine inandığım bi abimle msnden görüştük de,konu ordan oraya,ordan oraya derken,erkek milleti aldatır dedi.
değişik bişe söylemedi tabi,bunu bilmeyen mi var:D:D
yav şaka bi yana gerçekten bu erkeklerin yüzde yüzümü aldatıyor.özellikle hamilelik döneminde.ee kadın ikisinin bebeğini taşırken bi erkek eşinin vücudunun bozulmasından şikayet edip aldatıyorsa erkek kendini aldatmış olmuyor mu aslında.
dün msnde olsaydınız bu konuyu sizinle görüşmek istemiştim ama nerdeeeeeeeee :seker: :seker: :uhu:
oy oy oy oy oy oy oy gurbaneyyyyyyyyyyyyyyyy msn ye giremedim dün nasıl uyudumsa tv karşısında sızıyodum nerdeyse yaprak dökümğnü bilenem izleyemedim yarısında sızdım gı hahahahahahah bu arada sölediğin şeye gelelim yafrim erkeklerin hepsi aynı değil tabi bazısı ailesine çok bağlı onlarda olan benim karıdada var o bana fazlasıyla yetiyor aşkımı sewiyorum diyen erkek tipleri ..... abi her gün aynı tat aynı yüz aynı ses çeki,lirmi farklı farklı olsun benim olsun her meyveden tadalım abi ... diyen tipi ...................... şu kız çok güzelmiş bayıldım biraz konuşsam sadece konuşsam arkadaş olsam aldatmöa olmazki canımsadece arkadaş olucaz diye kendini aldatan ve arkadaşlığı yataak arkadaşlığına dönüşen tipler......... bide karısını hamileyken ana karı aynı armuda benzedi ne yatılır ne sewilir napıcam ben diye bide bebekaramızda kalmasın bişi olur velede deyip aldatmanın yolunu tutanlar ........ hamile karısını sadece sexs yapamıyorum deyip ve ben karımla birlikte olamıyorum abi genel evin yolunu tutanlar ..... dahada bir çok değişik erkek tipi var canım say say bitme zerkek milleti bu en iyisi aldatmayanı içine düşer gibi yada ana nasıl yavru deyip sadece bakışlarıyla aoldatır aslında sadece bakışlarıyla aldatsalar dimi negüzel olur :n028:

Geri