Oval köşe duşakabin modelleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Oval köşe duşakabin modelleri
duşakabin modelleri, oval duşakabin modelleri, duşakabinli banyo modelleri, köşe duşakabin modelleri

Son yıllar da artık banyoların vazgeçilmezi haline gelen duşakabin modelleri, günümüz de oldukça modern ve lüks tasarımlara imza atmaya devam ediyor.

Aslın da ben de bir bayan olarak sanırım banyolara duşakabinlerin girmesine en çok bizler sevindik. Banyolar daha derli toplu durduğu gibi etrafın da banyo esnasın da batması sorunu duşakabinler sayesin de ortadan kalktı.

Duşakabinlerin bana göre bir sorunu var ki oda temizliği.. Eğer banyo ensanısn da sabunu çok fazla kullanıyorsanız kesinlikle duşakabinin camlarındaa sabun artığı lekeleri oluşuyor. Aslın da bunun da temizliği artık sıkıntı olmaktan çıktı. Sizler için daha önce paylaştığım duşakabin camı temizliği konumuz da en pratik şekil de temizlik bilgilerini bulabilirsiniz.

Duşakabinler, banyoların genellikle ölçülerine göre yapılıyor. Her türlü banyo ölçüsüne göre bulabileceğiniz duşakabinleri, hem zemin de fayans üzerine, yada zeminde duşakabin teknesi üzerine tercih edebilirsiniz.

Bunun yanın da ayrıca küvetli bir şekil de isterseniz bunun için de ister düz küvet üzerine isterseniz jakuzi üzerine duşakabin camı oluşturularak ortaya oldukça estetik tasarımlar çıkabiliyor.

Eğer banyonuzun ölçüleri oval bir duşakabin için uygun bir şekilde ise sizlere farklı ölçülerden oluşan oval köşe duşakabin örneklerini paylaşıyoruz.


1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 
Geri
Üst