Ovulasyon testi sürekli pozitif silik çift çizgi çıkıyor ise

bamin33

Yeni Üye
Üye
Ovulasyon testi sürekli pozitif silik çift çizgi çıkıyor ise
Ovülasyon testinde ikinci çizgi sürekli pozitif çıkıyor silik sürekli koyu çıkması ne anlama geliyor Melekler Kadınlar Kulübünde


OVÜLASYON TESTİ NASIL YAPILIR SIK YAPILAN HATALAR NELERDİR ?

Hamilelik testi gibi biz kadınların tam doğurgan olduğu yani yumurtlamalarımızın olduğu tam zamanı tespit etmek üzere, dünya üzerinde bütün ülkelerde kadınların kullandığı hamile kalınacak döneminizi gösterme testidir. Sık olarak yapılan hatalar var bunları sizler ile paylaşarak bu hususta değerli üyemiz @bamin33 de sorusuna yanıt vermek istiyoruz.


DOĞRU BİR OVÜLASYON TESTİNİ ŞU ŞEKİLDE YAPACAKSINIZ.

Öncelikle Yardımcı aparat olarak pipet ya da bunu kullanamazsanız idrarlarınızı damla damla koyacağınız idrar pipeti edinmeyi unutmayın. Zaten ilgili testin içniden çıkacaktır. Hamile kalacağınız dönemi net olarak görebilmek için şunları yapacaksınız.

1. Kesinlikle temiz olacak bir kap,
2. 5 damla idrar olacak

Hazırladığınız kabın içine aldığınız testi yerleştirerek 5 damla idrarınızı bu testin üzerine damlatıyorsunuz. daha sonra idrar testi sürekli pozitif koyu çıkar ise hamile kalınacak dönemde oludğunuz, silik belli belirsiz çıkar ise yumurtlama döneminde yani yumurtalarınızın olmadığı diğer bir deyişle hamile kalamayacağınız anlamını taşımaktadır.

OVÜLASYON TESTİ SÜREKLİ KOYU ÇIKIYOR İSE İLİŞKİ NE ZAMAN OLMALI ?
B testin sonucunda eğer sürekli olarak çift çizgi çıktı ise bu şu anlama geliyor siz yirmidört ila 36 saat arasında yumurtlama yapaaksınız ve hemen ilişkiye girmeniz gerekiyor. Yani başka bir deyişle tam tamına yirmidört saatiniz var boş geçirmeyeceksiniz.

OVÜLASYON TESTİ SÜREKLİ NEGATİF SİLİK ÇIKIYOR İSE NE YAPACAKSINIZ
Tabiki ölçümlemeye devam edeceksiniz. Bu testin sonucu sürekli doğru çıkar tabiki şartlara göre kabın temiz ve prospektüste yazan diğer işaretlere ve kurallara uymanız durumunda. Sürekli negatif çıkıyor ise kendinizi en iyi siz bilirsiniz. Adetleriniz düzensiz ise mutlaka testi üç beş ten bile fazla yapmanız gerekebilir. Mutlaka adet oluyor iseniz yumurtlama yapıyorsunuzdur tek yapacağınız bunu tespit etmek hanımlar.

OVÜLASYON TESTLERİNİN FİYATLARI NE KADAR ?
Bütün eczanelerde satılmakta ama türkiye'nin ekonomik koşulu da düşünüldüğünde, olaki konuya gelirsiniz ve konu güncelliğini tarih bakımından yitirmiş olur fiyat artmış olabilir 25-30 tl arasında fiyatı var hanımlar.

OVÜLASYON TESTİ İLE GEBELİK ANLAŞILIR MI ?
Tabiki hayır arkadaşlarım sap ile samanı birbirine karıştırmamak gerekiyor. Halk arasında kadınların da bildiği yumurtaların çatlaması olarak bilinir bu dönem. Bu dönemde bu testin yaptığı, çatlayan ve olgunlaşan yumurtaların gebelik için son derece müsait bir zamanda olduğu, ilişki olur ise de çok yüksek ihtimal ile hamile kalacağınız anlamını taşır. Gebelik testi daha sonraki iş aşağıdaki konu size yardımcı olacaktır.


Ya da aşağıdaki sitede yer alan konudan da değerli bilgiler edinebilirsiniz. Dediğimiz gibi ikisi birbirinden ayrı şeyler bilginiz olsun.


OVÜLASYON TESTİNE İHTİYACIM VAR MI NASIL BİLECEĞİM ?
Yeni evlenmiş olanlar ya da düzenli birliktelik yaşayanların bu test için para vermeleri ve acaba yumurtalarım çatladı mı diye düşünmelerine gerek yok. Eğer siz yeni ya da eski evli iseniz ve haftada 2-3 kere birliktelik yaşıyor iseniz bu testi alarak boşuna para vermeyin. Sizlerin şansı çok yüksek. Ama hatada bir şekilde ya da iki haftada bir birlikte olan yaşı birazcık geçmiş ( malum artık kadınlarımız erkeklerimiz geç evleniyorlar ) kişiler bu testi yaparak takibini yapmalıdırlar tabiki bebek istiyorlar ise.

AŞAĞIDAKİ KONULAR ÇATLATMALARIN HIZLANDIRILMASI İÇİN ÖNEMLİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ


Ovulasyon testinde sürekli iki çizgi çok koyu ya da silik çıkıyor çıkıyor böyle bir şey başına gelen varmı?


ovulasyon testinde ikinci çizgi koyu.jpg


Sizlerin, yapılan bu test ile ilgili sorularını almaktan ve onları cevaplandırmaktan memnuniyet duyacağımızı hatırlatmak isterim. Bu konuya üye olmadan yazabilir cevaplar alabilirsiniz. Ama en iyisi karşılıklı cevap yazmak diye düşünüyor iseniz sitemize kayıt olabilirsiniz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Selamlar, ilgili konu için hemn sorunuzu cevaplandırmak hem de diğer misafirlerimize ve bizi takip eden üyelerimize bilgi olması açısından geniş bilgiler ekledim.

Sorularınız var ise bu konu üzerinden lütfen iletişime geçerek konuya yazın ve cevaplandırılmasını bekleyin. Saygılar.
 
Geri
Üst