Likapam
Paylaşımcı Melek
Amin inşallah canım bi dahakine daha dikkatli davranırsınYoğun ayakda kaldığım için mağlum rahim ağzı olmadığı için ondan dolayı amin inş. Rabbim kimseyi cocuğa hasret bırakmasın
Amin inşallah canım bi dahakine daha dikkatli davranırsınYoğun ayakda kaldığım için mağlum rahim ağzı olmadığı için ondan dolayı amin inş. Rabbim kimseyi cocuğa hasret bırakmasın
aynen şimdi doktorum sağ olsun beni şimdiden takibe aldı bir kaç ilaç verdi bu düşükten dolayı içimi temizlemesi içinAmin inşallah canım bi dahakine daha dikkatli davranırsın
Çok dikkatli ol canım inşallah tekrar hamile kalırsınaynen şimdi doktorum sağ olsun beni şimdiden takibe aldı bir kaç ilaç verdi bu düşükten dolayı içimi temizlemesi için
Merhaba ovulasyon testi kesinlikle regli dönemine bir iki gün kala iki çizgi birbirine yakınsa net olarak hamilesiniz diyebilirim dört hamileligimide bu şekilde öğrendim fakat hiç biri nihayete eremedi malesef ama sormak istediğiniz sorunun cevabı evet tirevet ovülasyon testleri çok güvenilir. yumurtlamanın olup olmadığını gösteriyor . bayanlar genelde takvim yöntemi falan kullanıyor yada vücut ısısını takip ediyor. bu yöntemler kesin sonuç vermiyor birde çok uğraştırıcı . En iyi ovülasyon testleri
Tam açıklama yapar mısınız adetiniz geçti mi ? Testi yaptınız mı ? Hangi testi yaptınız hamilelik mi başka bir test mi _?Adetin gecikince yaparsak da pozıtıf cıkarsa gebelik olablr mı acaba
Konu paylastım istersen tıkla bak cnm. Orda yazdımTam açıklama yapar mısınız adetiniz geçti mi ? Testi yaptınız mı ? Hangi testi yaptınız hamilelik mi başka bir test mi _?
Adetimin gecikmesinden 4 gun once ovulasyonla gebemiyim diye bakıyım dedim ikiside pozıtıf cktı acaba dedim gebelık testi aldım negatif yani 2 saat snra belırdi cok az bi czgi zor goruncek sekılde sonra acaba yumurtluyomuyum dedim bdaha test yaptım gene pozıtıf bunu 10 gın boyunca tekrarladım hepsi pozıtıf sorum su adeti gecen biri yumurtlama goreblrmı?Tam açıklama yapar mısınız adetiniz geçti mi ? Testi yaptınız mı ? Hangi testi yaptınız hamilelik mi başka bir test mi _?
Adetim gecikince gebelık yoktu ovulasyonla baktım pozıtıf gordum adet olmadanda pozıtıf mıydu blmiyorum ama 10 gundur boyle devam ediyor sizce gebelık olablrmı?Merhaba ovulasyon testi kesinlikle regli dönemine bir iki gün kala iki çizgi birbirine yakınsa net olarak hamilesiniz diyebilirim dört hamileligimide bu şekilde öğrendim fakat hiç biri nihayete eremedi malesef ama sormak istediğiniz sorunun cevabı evet tir