Oyumu nerede kullanacağım Sandık Sorgulama Oy kullanılacak yeri öğrenme

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Oyumu nerede kullanacağım Sandık Sorgulama Oy kullanılacak yeri öğrenme
2014 Nerede oy Kullanacağım NEREDE OY KULLANACAM , Sandık sorgulama sistemi SANDIK SORGULAMA 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimde Oyumu nerede kullanacağım, oyumu hangi sandıktan ve hangi adresten atacağım gibi sorularınıza cevar veriyoruz. Siteniz HABER.SGK.NET adresindeki bu konu ile sizlere tam olarak oyunuzu nereden nasıl kullanacağınız hususunda gerekli olan sorgulamayı nasıl yapacağınızı anlatıyoruz. Tüm detayları özellikle resimli olarak sizlere anlatıyoruz. Konumuzu takip edin oy için mağdur olmayın !

sandik_sorgulama_2014_yilinda_nerede_oy_kullanacagim_oyumu_nerede_atacagim_h1705.png

TC ile yurtiçi seçmen sorgulama, nerede oy kullanacağım öğrenme bulma hakkında
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Yerel seçim öncesinde oy kullanacak kişiler için listeler tek tek açıklantı ve tamamlandı. Peki seçmen lisetesini nasıl öğrenebilirim ? Seçmen listesi belli ol du mu bunu nereden sorgulayabilirim , Nerede oy kullanacağım 2014 gibi sorularınızın cevabı bu haberin detayındahaber.sgk.net adresinde
30/03/2014 Tarihinde bildiğiniz gibi yerel seçim var. Yüksek Seçim Kurulu YSK tarafından internet sitelerinde oy kullanacağınız sandıklar, seçmen listeleri açıklandı, buna göre ben nerede nasıl şekilde hangi adreste oy kullanacağım diye düşünen vatandaşlarımız için nereden sorgulama yapılacağı hususunu anlatıyoruz.

Öncelikle aşağıda bulunan bağlantıya gidiyorsunuz.Bağlantıya girdikten sonra nüfusa kayıtlı olduğunuz il ilçe,

Tc kimlik numarası cilt no aile sıra no resim doğrulamasınıda girdikten sonra oy kullanacağınız yeri tam olarak öğrenebiliyorsunuz. Dileyen kişiler aşağıya eklediğimiz resime de tıklayarak ilgili sorgulama sitesine gidebilirler.

Kaynak:haber.sgk.net
 
Geri
Üst