Özel Anlarınız Temada Geçsin...

ilkimsu

Yeni Üye
Üye
Özel Anlarınız Temada Geçsin...
otağtepe tema vakfı otağtepe tema parkı tema vakfı manzara bakımından çok güzel Melekler.
Vehbi Koç tema parkı her gün ziyaretçilerini kendine çekiyor.Manzarası mükemmel,ailecek zaman geçirebileceğiniz bir mekan.Tema vakfı denilince akla artık Otağtepe'de ki tema gelsin.Beykoz'da bulunan Tema Vakfı çok güzel bir konuma sahip.Giriş ücreti 1,5 tl.Bu bağış olarak geçiyor.Tema vakfına bağış yapmak istiyorsanız en güzel yolu Otağtepeden geçer..
tema-33.jpg


Burası rüya gibi bir mekan,hayallerinizin arasında tema'da olsun melekler..Sevdiklerinizin ve sizin kendinize özel bir mekanınız yok mu? İşte artık olsun diyorum ve buraya gitmenizi öneriyorum.Tema Vakfı Beykoz Otağtepe'de bulunan bir park.Otağtepe nerede bilmiyorsanız Kavacık'a gittiğiniz zaman her hangi birisine sorun size yolu tarif edecektir.Bu manzarayı görmeden İstanbul'u gezdim demeyin sakın.

Buranında benim için ayrı bir özelliği var.Bu yüzden sizlerle paylaşmak istedim.Buraya ilk gittiğimde bir yaz akşamıydı.Büyük halam ve kuzenlerimle beraber banklarda oturup köprüye karşı çekirdek çıtlamıştık.Dönüşte de Otağtepe'de ki parkta oturmuştuk.O zaman küçüktüm ve o manzarayı hiç unutamadım.Aradan 1-2 sene sonra çok değerli bir insanla ilk buluşmamı gerçekleştirdim orada..Her yeri ayrı bir havaya sahip bu parkın dili olsa da konuşsa diyorum...

Bazen burada kavgalarımız,gürültülerimiz oldu her insan gibi.Ama mutlu olduğum dakikalar çoktu Temada..Hatta temayı evlendiğim zaman kullanmayı düşünüyordum hep hayalimdi.Çünkü bu eşsiz mekanda tüm sevdiklerimle en özel anımı yaşayacaktım.Henüz evlilik gibi bir şey yok ortada Melekler,aranızda gelin adayı varsa ve kır düğünü gibi bir şey düşünüyorsa Tema'ya uğramadan yer tutmayın..

Burada nikah,düğün,yemek vs.gibi törenler olabiliyor.Hatta düğün fotoğraflarınızı dış çekim istiyorsanız bu mekanda çektirebilirsiniz.Benim gibi sizde özel anlarınızı burada tüm İstanbul'a karşı yaşamak istiyorsanız,gideceğiniz tek yer Tema Vakfı..
Unutmayın bu notumu Bir Çocuk Sevdim Adlı dizide Sinan ve Mine helikoptere binip İstanbul'u seyrediyordu.Ayrıca Feriha ve Emir'de aynı şekilde aşklarını tazeledi.Sizler de sevgilinize böyle bir özel hediye vermek istiyorsanız temaya gidin...
 
Son düzenleme:
Geri
Üst