Handanca merhaba, önerilerine o kadar ihtiyacım var ki anlatamam. biraz problemli bir dönem geçirdim ama şimdi artık yüzeye çıkmak üzereyim sanırım, ama herşey daha net değil karışık çok. mesleğimle ilgili problemler yaşıyorum, sevdiğim kişiyle de yaşadım biraz problemli bir süreç ama geçiyor sanırım. ne yapmam lazım? nasıl hareket etmeliyim? ben çok seviyorum onu, bana karşı o nasıl acaba? hayatımın insanı o diyebilir miyim? başkası varmıdır hayatında?teşekkür ederim. ben ve o teraziyiz...
merhab ben başka burçluyum baktıracagım kişi yay burcu ben bu insanla 2 sene önce sevgiliydik ama ayrıldık bu sıralar beni aradı bende anladım ki ben hala onu seviyorum ama ben onun bana olan duygularını blmiyorum çünkü benle normal konuştu ama konuştugumuzdan beridir aklımdan çıkmıyor yani bu insanla ilişkimize bakarmısınız tekrar sevgil olabilirmiyiz bana olan ilgisi sadece bi arkadaş niyetinemi yoksa ondada bişeler varmı ben artık gerçekten sevmek ve sevilmek istiyorum evlenemk istiyorum bu insan benim hayatımı devam ettirecegim erkek olabilirmi yoksa karşıma başka kişilermi çıkacak on akarşı nasıl davranmalıyım
merhaba;
02.05.1981 boğa burcuyum
18.03.1979 balık burcu nişanlım şu an sorunlarımız var ve ayrıyız bakarsanız çok sevinirim
teşekkürler
handanca merhaba daha önce bu kişiyle ayrıldık.şu an tekrar görüşmek istiyor.kafam karışık adı erdal kova burcu ben terazi.tekrar bir birliktelik varmı.onunla.bana akıl ver 🙂
doğum tarihi:15.02.1972 benim:05.10.1977
ayrıntılı vereyim dedim.
Handanca ablacım.. En son söylediğini yaptım.. Ortak arkadaşıma söyledim ben o gün sinirliydim böyle böyle diye.. ama hoşlandığım çocuk, ondan hoşlandığımı zaten çook öncelerden farketmiş.. ortak arkadaşımıza söylemiş bu kız benden hoşlanıyor diye..
Aralarında resmen konuşulmuşum.. benim ondan hoşlandığımın farkındaysa beni de seviyorsa neden açılmıyor??.. Düşündüğüm gibi bu çocuk her kıza ümit veriyor... bakıyor bakıyor ümit veriyor.. hoşuna gidiyor ilgi gösterilince.. aralarınnda bunu konuşmaları beni çok sinirlendirdi.. alay konusu olmuşum.. arkadaşım da bunları bana gülerek anlattı..
Şu an ne durumdayıım bilemezsin.. ağlıyorum..
yorumlarınız gerçekten bir harika çok teşekkür edrimmmmmmmmmmmTanışacağın başka biri olacak. Buda kafanı karıştırabilir. Kendine zaman ver. Geç olsun hayırlısı olsun canım. Bu kişininde üstüne şimdilik düşme. Bırak ortaya çıksın kendini kanıtlasın. Sadece sen istiyorsun diye böyle düşünme. Karar vermen bu süreçte hatalı olur.
İyide başka ne söyledinki. Ölüyorum bitiyorum bende seviyorum demedin herhalde. Sen sadece açık kapı bıraktın. Küçük düştüğün bir durum yok.. Kendine haksızlık yapma canım benim. Ağlayacak bişey yok gerçekten.
Kartlar belkide senin üzüntün yüzünden hep ters çıktı.. Onun gerçek yüzünü sen biliyorsun zaten. Bence üzerine hiç düşme. Bırak bişey olacaksada onun eliyle olsun. O gülenlere güzelde cevap verirsin. Hatta sana tavsiyem gelinecede hayır de.. Çünki şeytani duyguları çok yoğun bu aralar.
Birde yakınında sana hayran başka biri çıktı. Bırakalım oda gelsin.. Ortaya çıksın..
Merhaba Handanca,
ben daha önce baktırmıştım. ben o benim hayatımın erkeği mi onu merak ediyorum bir tek. şimdi ayrıyız. çok acı çekiyorum. yani görüşmüyor değiliz görüşüyoruz ama ayrıyız. acaba barışacakmıyız? nasıl hareket etmeliyim ona karşı? sağolun. ben terazi burcundanım o da benim burcumdan. sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?