Merhaba Handanca Hanım, geri dönmenize sevindim, çok kararsız bir dönemdeyim desteğinize ihtiyacım var. benim burcumu terazi onun burcu terazi. biz evlilik yolunda ilerliyoruz ama bir türlü evlenemedik daha, içimde hep şüpheler var sevgisiyle ilgili, biz evlenecekmiyiz gerçekten benim için hayırlı mı veya ayrılık mı görünüyor, ne yapmam gerekiyor bana bir yol gösterin lütfen.
Merhaba Handanca gerçekten seni özlemiştik çok uzun zaman oldu. ben o zamandan bu yana bayağı aşama kaydettim, evlenmeyi düşünüyoruz , ben çok istiyorum o da istiyormuş gibi görünüyor, içimde bir şey de olumsuzluklar görüyor ama bilmiyorum. ben çok seviyorum sizce hayırlı bir şekilde evlilik olur mu yoksa ayrılık mı var, ben yengeçim o terazi. aramıza tekrar hoşgeldiniz
Merhaba handancam.. geri dönmene çok sevinenlerdenim bende..
etrafıma hiç belli etmesemde bunalımlardayım diyebilirim.. seni dinlemek çok iyi gelecek bana.. 🙁 sana daha öncede çok bahsettim bu benim çözemediğim şeyii.. daha önceleri onunla konuşurduk, naber? nasılsın? dan öteye gidemezdik ikimizde ama yinede biraz da olsa konuşurduk.. şimdi ne olduysa anlamadım karşılaştığımızda ikimizde susuyoruz.. düşman kesildik sanki.. ona uzaktan bakmak sinir ediyor beni.. msnimde ekliydi ama böyle olunca aramız (ki bu neden oldu hiç bi fikrim yok) msninden silmiş beni ve yeni adres almış duyduğuma göre.. ve bu beni çok yaraladı.. ona tam açılmak istiyorum bir engel koyuyor önüme.. neden bilmiyorum.. 🙁 bazen beni okulda izlediğini farkediyorum.. gözgöze geldiğimizde gözlerini kaçırıyor.. ama anlamlandıramıyorum.. ona açılacağımı farkediyor da bunu istemyormu acaba.. 🙁 bunları düşünmekten derslerime konsantre olamıyorum.. yardımına çok ihtiyacım var..
ben oğlak burcuyum o balık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?