PaÇa HaŞlamasi

melegim

melegim

Yeni Üye
Üye
PaÇa HaŞlamasi
PAÇA HAŞLAMASIMalzemeler ; 4 kişi için
12 adet Koyun Paçası8 bardak Su2 adet Limon2 diş Sarımsakyeterince Tuz

Paçalar kazınmış ve çatallarının aralarındaki kıl keseleri kesilerek çıkartılmış olmalı ve tütsülenmiş, yıkanmış olamlıdır.
Düdüklü tencereye su ile paçalar, sarımsak ve tuz konur ve 2 saat kaynatılır.
Sonra paçaların içindeki kemikler çıkarılıp, servis tabaklarında suyu ve limon parçası ile servis yapılır.
Afiyet olsun......
 

Benzer İçerikler

PaSikA
Cevaplar
9
Görüntüleme
21K
melek_azra
M
*MeleK*
Cevaplar
0
Görüntüleme
4K
*MeleK*
*MeleK*
Cevaplar
17
Görüntüleme
40K
M
*MeleK*
Cevaplar
1
Görüntüleme
1K
ilkimsu
ilkimsu
Üst