Pantolondan yağlı boya lekesi nasıl çıkar

S

Semra>>>

Forum Okuru
Pantolondan yağlı boya lekesi nasıl çıkar
Pantolondan yağlı boya lekesi nasıl çıkar ne kullanılmalı

Merhaba

Önümüzü kendimiz boyayalım dedik duvarları badana yaptık kapı pencereyide yağlı boya ile boyuyoruz Bu arada birkaç kapıyı da ben boyamak istedim ama üzerindeki pantolonum boya oldu yağlı boya lekesini pantolondan nasıl çıkartabilirim ne kullanabilirim lacivert pantolon üzeri beyaz yağlı boya oldu bunu nasıl çıkartabilirim sağlıklı bir şekilde Yağlı boyanın kumaş üzerinden çıkmasını ne sağlar
 
Merhaba

Yağlı boya lekesi gerçekten de kumaş pantolonlara ya da giysilere bulaştığı zaman çıkartılması en zor lekelerden bir tanesidir. Yağlı boya lekesini eğer herhangi bir kimyasal kullanmadan çıkartmak istiyorum diyorsanız kumaşın lekelenmiş kısmını temiz bir bez üzerine yatırın . Lekelenmiş kısmın arkasına ılık su ve çamaşır deterjanı tatbik edin daha sonra giysiyi durulayın daha sonra kurumaya bırakın .

Bu şekilde çıkmadıysa özellikle kalıntı boya lekesi yağlı boya lekesi için çamaşır suyu kullanabilirsin ancak kumaşın tabii beyaz olması gerekir her kumaşta da bu şekilde sonuç alamazsınız.

En kesin sonuç alacağınız şey ise ; Kumaş üzerine bir bez yardımıyla tinerle silin. Eğer zor çıkıyorsa yağlı boya lekesini üzerine tiner dökerek çitileyin daha sonra ılık su ile yıkayın bu işlemi çıkana kadar tekrar edin en kesin çözüm budur.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst