Parfümünüzün etkisini arttırın

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Parfümünüzün etkisini arttırın
Yiğenim küçükken parfüme farfüm derdi :D O doğrusunu öğrendi ama benim için hala farfümdür :D Meleklerim parfümünüzün etkisini arttırmak için parfümü kullanırken bazı püf noktalarını uygulamak gerek....

İşte size parfümünüzün etkisini arttıracak püf noktaları :parfüm:

parfum1-2749.jpg


Kadınların vazgeçemediği tutkulardan biri olan güzel kokmanın etkisini arttırmak için dikkat edilmesi gereken hususlardan bazıları şunlar:

parfum3-7450.jpg


"Vücut: Parfümler kokularını yaymak için sıcaklık, hareket gibi faktörlere ihtiyaç duyarlar. Bu nedenle parfüm sürmek açısından vücudun bazı bölgeleri ayrıcalıklıdır. Sıcak ve nemli noktalar olan koltuk altları, göğüs araları, ense, kulak arkaları ve göbek, kanın fazla pompalandığı noktalar olan bilek içleri, şakaklar ve boyun, hareketli noktalar olan dirsekler ve diz içleri buna örnek verilebilir.

Saçlar: Eğer saçlarınızı parfümlemek istiyorsanız, öncelikle temiz olmalarına dikkat etmeniz gerekiyor. Kokuların birbirine karışmaması için şampuanınızı kokusuz olanlar arasından seçmeye özen gösterin. Saçlarınız kısa ise saç diplerinize, uzun ise uçlarına sıkmanız yeterli olacaktır. Ayrıca fırçalamadan önce fırçanıza biraz parfüm sıkmanız sonuç üzerinde olumlu etki yapacaktır.

parfum4-9624.jpg


Giysiler: Parfümler, pamuklu, yünlü gibi doğal lifle dokunmuş kumaşlarda çok kalıcıdır ve rahat yayılır. Sentetik liflerde yayılımı ve kalıcılığı daha az olur. Parfümün en kalıcı olduğu dokular ise kürkler ve muslin kumaştan yapılmış eşarplardır. Parfümünüzü ceket ve mantoların astarlarına, etek ve elbiselerin etek baskılarına sıkın. Asla giysilerinizi farklı parfümler sıkmayın. Üst üste sıkılan parfümlerin molekülleri iyi bir karışım oluşturmaz ve kötü bir etki uyandırır. İpekli giysilerinize kesinlikle parfüm sıkmayın aksi takdirde, kalıcı lekeler bırakır. Eğer parfümünüzü sık sık değiştiriyorsanız, sadece vücudunuzu parfümlemekle yetinin. Koku zaten giysilerinize de sinecektir. Mücevher ve özellikle incilerinizin yakınında parfüm kullanmayın çünkü, parfümlerdeki alkol mücevherlerin parlaklığını yok eder ve incileri sarartabilir. İç çamaşırlarınızın bulunduğu dolap veya çekmeceye parfümünüzle nemlendirdiğiniz yünlü bir kumaş parçası koyun. Ve giysi dolabınızı da parfümlemeyi unutmayın
 
Geri
Üst