Pasaklı birsen randevu nasıl alınır nasıl fal bakıyor bilenler

  • Konbuyu başlatan falsızkalma
  • Başlangıç tarihi
F

falsızkalma

Forum Okuru
Pasaklı birsen randevu nasıl alınır nasıl fal bakıyor bilenler

Pasaklı birsen randevu melek kadınlar kulubü pasaklı birsen izmir adres forum'da.​

Arkadaşlar İzmir'e geldim 2 yıl oldu buraları çok bilmiyorum açıkçası ama burada yani Karşıyaka'da bir falcı varmış suya bakıp söylüyormuş. Hatta ne kadar doğru bilmiyorum ama evi pis olduğu için pasaklı lakabı verilmiş kendisine. Biraz da çekiniyorum ama merak da ediyorum yaa içimden bir ses git diyor. Pasaklı birsen randevu nasıl alabilirim? Ya da adresi neresi nasıl gidiliyor acaba bilen ya da önceden giden var mı? İzmir'de falcı başka bildiğiniz varsa da olabilir.
 
Merhaba
Aslında fala inanılmaz ama falsız da kalamıyoruz galiba değil mi? Ben pasaklı birsen hakkında biraz araştırma yaptım size de bu bilgileri aktaracağım şimdi. Aslında fala iyi baktığı hatta dediklerinin de çıktığı söyleniyor. Sudan bakıyormuş fala. Biraz hızlı konuşan hatta dediklerini yakalamaya çalışırken kaçırdıklarını iddia edenler var:) Siz de gidecekseniz hazırlıklı olun. Bu tipler biraz ürkütücü olabilir ama kendisini görmeden söylüyorum görmeden de bir şey diyemem. İzmir'de Karşıyaka'da Örnekköy'de imiş ama koronadan dolayı şuan kabul alıyor mu bakıyor mu bilemiyorum tabii. Yaşlı ve tonton bir teyze deniyor gerçekten de iyi bakıyormuş fala. Uygun fiyata da bakıyormuş denilenler de çıkması cabası. Örnekköy dolmuşlarına sorarsanız bilirler deniyor ayrıca Yamanlar koleji orada iniyormuşsunuz dolmuştan sorduğunuz kişi gösterir diyorlar.

Koronadan dolayı telefondan ya da online falcılar arıyor olabilirsiniz. Aşağıdaki linki de bir inceleyin derim. ''Telefonda fal bakan kadın falcı var mı'' hemen linkten yorumları inceleyebilirsiniz.

 
Geri
Üst