CaRiZmA Vip Melek Üye 15 Temmuz 2008 #11 Cevap: pasii evine döööönnnn Rahat birak uleynn pasimi, ben sadik biriyim, onu hic aldatmam bir dedigini iki etmem
Cevap: pasii evine döööönnnn Rahat birak uleynn pasimi, ben sadik biriyim, onu hic aldatmam bir dedigini iki etmem
CaRiZmA Vip Melek Üye 15 Temmuz 2008 #13 Cevap: pasii evine döööönnnn Nur pasiyi herkesle aldatti, ama ben pasiyi himayem altina aldim, o artik beniiiimmm :zuha:
Cevap: pasii evine döööönnnn Nur pasiyi herkesle aldatti, ama ben pasiyi himayem altina aldim, o artik beniiiimmm :zuha:
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 15 Temmuz 2008 #16 Cevap: pasii evine döööönnnn kısss pasii bence ikisinide bırak gitsin tek beşıne takıl
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 16 Temmuz 2008 #17 Cevap: pasii evine döööönnnn laaa karımı sana bırakırmıyım... mery cık aramızdan yuvadan yuva kurulmaz...... hiç mi duymadın....
Cevap: pasii evine döööönnnn laaa karımı sana bırakırmıyım... mery cık aramızdan yuvadan yuva kurulmaz...... hiç mi duymadın....
gökçe Yeni Üye Üye 16 Temmuz 2008 #18 Cevap: pasii evine döööönnnn aaaaaa kız hala dönmedimi bu. Yok yok güzel bi azar istiyo bu pasi😀 Nur sende çiçekler çikolatalar şiirler kandır şunu. Ne demişler tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarırmış:rules:
Cevap: pasii evine döööönnnn aaaaaa kız hala dönmedimi bu. Yok yok güzel bi azar istiyo bu pasi😀 Nur sende çiçekler çikolatalar şiirler kandır şunu. Ne demişler tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarırmış:rules:
PaSikA Yeni Üye Üye 16 Temmuz 2008 #19 Cevap: pasii evine döööönnnn gökçe öyle hemen dönmem :ciks: biraz burnu sürtsün demi ama :zuha: :zuha:
Cevap: pasii evine döööönnnn gökçe öyle hemen dönmem :ciks: biraz burnu sürtsün demi ama :zuha: :zuha:
CaRiZmA Vip Melek Üye 16 Temmuz 2008 #20 Cevap: pasii evine döööönnnn Pasi ne diyon kizz sen ne geri dönmesi, yikarim uleyyynnnnnn