Patatesin cilde faydaları

narçiçeğimm

Daimi Üye
Üye
Patatesin cilde faydaları
Cilt güzelliği için cilt bakımı yapmanın önemi tartışılmaz. Cilt bakımında ise, klasik cilt bakımı yöntemleri olarak bilinen, temizleme, tonikleme ve nemlendirme işlemlerinden çok daha fazlasıdır aslında cilt bakımı. Cilt bakımı, temizleme, tonikleme ve nemlendirmeden önce, cilde ihtiyacı olanı vermekle alakalıdır çünkü. Cilt bakımında, akneli bircildiniz varsa akneli ciltler için; lekeli cildiniz varsa da lekeli ciltler için maske tariflerini cildinize uygulamak zorundasınız ki, cildinize yapmış olduğunuz cilt bakımı bir işe yarasın. Yazımızda sizlere, lekeli ciltler için patates maskesinden bahsedeceğiz:
<

Lekeli ciltler için uygulanması gereken patates maskesinin tarifi şu şekildedir: öncelikle iki adet patates rendelenir. Rendelenen iki adet patatesin suyu sıkılır. Patates rendesinden elde edilen su ile, lekeli ciltler yıkanır. Lekeli ciltler, patates rendesi suyu ile yüzlerini yıkadıktan sonra, geriye kalan patatesin posası ile de göz altlarını ve burun üstünü, patates maskesi şeklinde maskelerler.
Lekeli ciltler, yüzlerini patates suyu ile yıkadıktan; ve patates maskesini yüzlerine uyguladıktan sonra yarım saat bekler; ve yarım saatin dolmasının ardından da yüzlerini duru su ile yıkarlar.
Lekeli ciltler için önerilen patates maskesi, ciltteki lekeleri ve kırmızılıkları almaktadır. Patates maskesini haftada bir sefer lekeli ciltler için uygulamanız önerilmektedir.
 
Geri
Üst