Pazılı Buğdaylı Çorba

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Pazılı Buğdaylı Çorba
pazılı yarma çorbası pazılı buğday çorbası buğdaylı pazı buğdaylı çorbalar
Kullanılacak Malzemeler
4 dal pazı
2 çorba kaşığı buğday (marketlerde yarma diye satılan)
Yarım kase yoğurt
Hazırlanma Şekli
Buğday bir gün önceden yıkanır ıslatılır. Bir gün sonra üzerini 3 parmak geçecek kadar sıcak suda haşlanır. Sonra irice elle parçalanmış pazılar eklenir, maksimum 3 dakika pişirilir. Hafif sulu karışım ya tel süzgeçten geçirilir ya da rondoda ezilir. Yarım kase yoğurda eklenip bebişlere yedirilir. (Alternatif ıspanakla da yapılabilir.)
 
Geri
Üst