*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Pelin Öztekin 30 Kiloyu Nasıl Verdi?
BKM Mutfak ve doksanlar dizisinin sempatik oyuncusu Pelin Öztekin bilindiği üzere sanatçı Rasim Öztekin'in kızı... İzleyici onu kilolu haliyle sevip benimsedi ve hatta çoğu skeçlerde kendisi bile kilolu hali ile ilgili espiriler bile yaptı...Pelin artık kilo vermenin zamanının geldiğini düşünerek ve herhangi bir diyetisyenden yardım almadan tamamen kendi çabaları ile kısa sürede tam 30 kilo verdi.
Pelin Öztekin'in zayıflama hikayesini ve yeni halini sizler için paylaşıyoruz.
Pelin-Oztekin.jpg

Yıllardır kiloları ile karşımızda olan yetenekli oyuncu, 7 ayda 30 kilo verdi. Yıllarca diyetisyene giderek zayıflamak için uğraşan oyuncu, sonunda kendi çabaları ile kilolarından kurtuldu. Bu süreçte çok fazla diyetisyene giden Pelin Öztekin, beslenme düzeninin nasıl olması gerektiği, neler yemesi gerektiği gibi konularda yeteri kadar bilgi sahibi olduğunu, bu nedenle bu sefer diyetisyene gitmediğini söyledi.

Artık hamburger yerine salata, ızgara ürünler tüketen oyuncu, ara öğün olarak meyve ve sebze tüketiyor. Hiç aç kalmamaya çalışarak, haftanın 5 günü 2 saat süreyle spor yaparak sıkılaşıyor.

Yeni hali ile görenleri şaşkına çeviren Pelin Öztekin, yeni haline gelen tepkilerden dolayı oldukça mutlu. Bu tepkiler sayesinde motive olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, daha da zayıflayacak mı merak konusu.
 
Selamlar can canlarım, Pelin Özkekin'in instagramdan yaptığı paylaşımı da buraya vermek geriyor. Evet ameliyat oldu ameliyat eden doktoru Murat Üstün Açıklaması da şöyle kızlar. " Yaklaşık 9 ay önce Op. Dr. Murat Üstün'e olduğum tüp mide ameliyatı ile ilgili son sözümdür. Bazen insanlar bi süreçten geçer ve ciddi kararlar vermek zorunda kalır.Bunu anlayıp yanımda olanlara çok teşekkürler. Beni ve yaşadıklarımı araştırmadan, bilmeden yargılayanlarada sevgiler... "

Yani diyet miyet ile alakalı değil mide ameliyatı olarak kilo verdi bilginiz olsun :D:D
 
Geri
Üst