Pet şişeden takı standı nasıl yapılır?

Uzman SühaN

Administrator
Pet şişeden takı standı nasıl yapılır?
Biz hanımların kıyafetlerimizle konbinleyeceğimiz her kıyafete ayrı kullanılmak üzere sayısız takısı vardır.Bazen artık bu takıları muhafaza edicek yer bulamayız ve kullanmak istediğimiz an karmaşık olan çekmecelerden kutulardan tekini bulmakta zorlanırız.



Hem bu karmaşadan kurtulmak hemde görüntü kirliliğinden kurtulmak istermisiniz?Yeni geri dönüşüm projemizle sizlere önerilerde bulunmaya devam ediyoruz.Evet yeni geri dönüşüm projemiz plastik pet şişelerden takı standı hazırlayabilirsiniz.Hiç bir maliyeti olmayan bu projemizi sizlerle paylaşıyoruz yapımını sizlerin maharetli ellerine bırakıyoruz ;) Kolay gelsin

1.jpg





Malzemeler

3 adet plastik su şişesi 1’i 1 litrelik, diğer 2’si 2 litrelik olacak. ( beyaz renkli şişe kullanacaksanız, şık durması açısından şişelerin alt kısmını boyayabilirsiniz)
1 adet makas bıçağı
Matkap
Dişli çubuk, vida
Cam boncuk
Tutkal
Aksesuarlar
İlk olarak pet şişelerin üçünü de alt kısımlarını maket bıçağı yardımı ile kesin. Elde ettiğiniz kısım şişenin taç yaprağı kısmındaki taban kısmı olmalı. Daha sonra dişli çubuğu, matkap yardımı ile şişeden geçirdikten sonra vidalayın. Daha sonra elinizdeki manikür makası ile şişelerin aralarını düzgün bir şekilde bir miktar kesin. Bu işlem, özellikle küpe asmak için gerekli olacak. Tüm şişelere aynı işlemi uyguladıktan sonra vidaları iyice sıkın. Elinizdeki cam boncuğu en üst şişenin üstüne yerleştirin. Yeni takı standınız hazır. Aksesuarları dizmeye başlayabilirsiniz.
 
Buda çok yaratıcı bir tasarım olmuş. Yığınla takım var ve onları nereye tıkacağımı bilmiyorum. Bu hoş çalışmayı bende mutlaka deniycem. Pet şiselerden takı standı muhteşem olmuş
 
benimde kıyafetlerimle uyum sağlasın diye aldığım bir sürü takım var. Koyacak yer bulamıyorum. Çoğunu şık çikolata kutularında muahafaza ediyorum. Bu çalışmanızı mutlaka yapıcam. Pet şişeden takı satandı güzel fikir olmuş.
 
Geri
Üst