Petek Dinçöz Hayatı Hakkında Biyografik Bilgiler

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Petek Dinçöz Hayatı Hakkında Biyografik Bilgiler
Bu konu Petek Dinçöz hayatı hakkında bilgiler vermektedir.



Sevgili melekler, ekranların güzel yıldızı, eski manken, şarkıcı ve progrtam sunucusu Petek Dinçöz bir dönem Can Tanrıyar ile olan birlikteliğiyle gündemdeydi. 8 yıllık flörtün ardından evlenen çift 2 yıl sonra boşanmıştı.
Bu sayfamızda sizlere Petek Dinçöz hayatı ile ilgili bilgiler veriyoruz...


petek_dincoz-216.jpg




Petek Dinçöz 29 Mayıs 1980 tarihinde İzmir'de Sağlık Hastanesi'nde doğdu. 14 yaşına kadar İzmir'de yaşadı. Kıbrıs'ta düzenlenen güzellik yarışmasında dereceye girdi. Ardından aldığı dizi teklifleriyle ve "Sırılsıklam" adlı diziyle oyunculuğa başladı. Daha sonra Zehirli Çiçek, "Bir Yıldız Doğuyor ve Nehir adlı dizilerde oynadı. Dizilerle birlikte sahne hayatı da başladı ve sahneye ilk kez Günay'da çıktı ardından Maksim'de assolist olarak sahne aldı.

Petek Dinçöz Nişanlısı olan Can Tanrıyar, 8 yıldır birlikte olduğu Petek Dinçöz'e, 11 Ocak 2008 tarihindeki canlı yayın Beyaz Şov'da evlenme teklif etti. Beyaz'la birlikte Petek Dinçöz'e sürpriz yapan Can Tanrıyar, evlenme teklif ederken oldukça heyecanlıydı. Evlilik teklifini Burada herkesin ve milyonlarca izleyicinin önünde benimle evlenir misin?" diyerek yapan Tanrıyar'a Dinçkök'ün teklifi evet oldu.

Teklif sonrası yine bir sürpriz; Kutsi programa katıldı ve İlanı aşk ediyorum şarkısını söyledi. Şarkıyla dans eden çiftin, gözyaşlarını tutamadığı gözlendi. Dinçöz, Tanrıyar'ın programa getirttiği gelinliği reklam arasında giydikten sonra nikah masasına oturdu.Petek Dinçöz'ün nikah şahitliğini RTÜK Başkanı Zahid Akman, Can Tanrıyar'ınkini ise Mehmet Ali Birand yaptı.

Bu uzun soluklu aşk evlilikten saonra kısa sürdü ve 8 yıllık flörtün ardından evlenen çift 2 yıl sonra sessiz sedasız boşandı.
 
Geri
Üst