S seli79 Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #1 Pırlantalı Gümüş Takılar Pırlanta Gümüş Takılar. Hem güzel hemde uygun fiyatlar
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 22 Eylül 2010 #2 Lila mor tonlarını oldum olası sevmişimdir bunlarda çok hoş ve şık modeller bizlere anca bu pırlantalara böylee uzaktan bakmak düşüyor😀
Lila mor tonlarını oldum olası sevmişimdir bunlarda çok hoş ve şık modeller bizlere anca bu pırlantalara böylee uzaktan bakmak düşüyor😀
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #3 pırlanta benzeri taşlardan var mawiş onlar bize anca oluo 😀
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 25 Eylül 2010 #4 cokk güzellermişş ahh para ahh yokk kii alakk ... ellerine saglık cnm bnm
AyYuzlu Daimi Üye Üye 25 Eylül 2010 #5 valla hi dogru para yok ama olsun gormek bile guzelll emegine saglık cnm
F fthzlm Yeni Üye Üye 22 Ekim 2010 #6 takı takılar çok güzel ama bunların bir fiyatı yokmu canım nasıl satın alırız?
F fthzlm Yeni Üye Üye 22 Ekim 2010 #7 takı takılar çok güzel ama bunların bir fiyatı yokmu canım nasıl satın satın alırız?