ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 16 Ocak 2011 #1 Pitikarenin Zerafeti. Birbirinden güzel kıyafet kombinleri.. hoşunuza gideceğinden eminim melişler birde farkettim de hep pitikare modeller ön planda .. buyrun; bu benim stilim olmuş da o yelek yerine hoş bir başka yelek olabilirdi..
Birbirinden güzel kıyafet kombinleri.. hoşunuza gideceğinden eminim melişler birde farkettim de hep pitikare modeller ön planda .. buyrun; bu benim stilim olmuş da o yelek yerine hoş bir başka yelek olabilirdi..
$ul€ Yeni Üye Üye 16 Ocak 2011 #2 ayy kuzum bunla harika yaaa... ama ama depreştim şimdi.. hazır izmire gidiyorken alışverişte mi yapsam netsem 🙂
ayy kuzum bunla harika yaaa... ama ama depreştim şimdi.. hazır izmire gidiyorken alışverişte mi yapsam netsem 🙂
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 16 Ocak 2011 #3 $ul€' Alıntı: ayy kuzum bunla harika yaaa... ama ama depreştim şimdi.. hazır izmire gidiyorken alışverişte mi yapsam netsem 🙂 Genişletmek için tıkla ... Şeker yap yap banada yap 🙂
$ul€' Alıntı: ayy kuzum bunla harika yaaa... ama ama depreştim şimdi.. hazır izmire gidiyorken alışverişte mi yapsam netsem 🙂 Genişletmek için tıkla ... Şeker yap yap banada yap 🙂