Bende pikos hastasıyım 7 aylık evliyim. Heryerde okudum doktorumda dedi kilo alımı olur diye ama ben çok zayifim kilo alamıyorum yumurtaliklarimda kistler varmış normal bi kadında 4 5 olurken bende 10dan fazlaymıs ne yapmam lazım. Bu durumda olan varmı.
Merhaba adasim ins. Hamis kalirsin bnim adimda kubra bu arada bnde ayni sorundan muzdaribim tup bebek bile dnedim olmadi ins senin olur 5. Seneme geliyorum simdi bir dr gittim artik oda olur kizim ama iltahap vat dedi fitil versi krem feln onu kullancam olur dedi ve zayiglican kizim dedi yami en azindan bu sefer azim edip kilo verip zayiflicam sana tavsiyem milleti takma dusunmuyruz daha yasim kucuk de bn ilk zamanlari oyle dedim evliligimi yasicam de yani zor kolay dedil rabbim ins. Nasip eder sanada ama zayifla yasin gercektn kucuk bn dekizoyordum yasim yerinde kalmiyr ama die ama sen en azinsan yani 20dende kucikaun ilk bir sene disini sık kilo vermeye bakMerhaba kızlar yalvarırım bana yardım edin ben evleneli 1 yıl oldu artık arkamdan laf yapmaya başladılar çocuğum olmuyor diye ben ana okulu öğretmenliği okuyorum çocukları çok seviyorum etrafındaki herkesin oldu bi ben kaldım bende polikistik over sendromu var kafayı yemek üzereyim 19 yaşındayım elinde bende çok istiyoruz bi çocuğumuzun olmasını ama yok olmuyor ben doktora gidiyorum bana zayıflamam gerektiğini söylüyolar ve glifor ile doğum kontrol hapı veriyorlar gönderiyorlar takip felan yok doğru düzgün doktor bulamadım ben acil hamile kalmak istiyorum bunun bi aşılaması iğnesi felan yokmu nolur yardım edin kızlar
Merhaba kızlar yalvarırım bana yardım edin ben evleneli 1 yıl oldu artık arkamdan laf yapmaya başladılar çocuğum olmuyor diye ben ana okulu öğretmenliği okuyorum çocukları çok seviyorum etrafındaki herkesin oldu bi ben kaldım bende polikistik over sendromu var kafayı yemek üzereyim 19 yaşındayım elinde bende çok istiyoruz bi çocuğumuzun olmasını ama yok olmuyor ben doktora gidiyorum bana zayıflamam gerektiğini söylüyolar ve glifor ile doğum kontrol hapı veriyorlar gönderiyorlar takip felan yok doğru düzgün doktor bulamadım ben acil hamile kalmak istiyorum bunun bi aşılaması iğnesi felan yokmu nolur yardım edin kızlar