Allahtan hayırlısı olsun insaallh kucağınızı bos bırakmasınben kısmetse tüp bebek tedavisine başlıyacağım şubay ayında beklemek istemiyorum çok
Allahtan hayırlısı olsun insaallh kucağınızı bos bırakmasınben kısmetse tüp bebek tedavisine başlıyacağım şubay ayında beklemek istemiyorum çok
teşekkür ederim☺
esim bugün baska eczanelere bakmis en azinda depodan istesinler diye depoda listede bile bulamamis eczacilar.rica etsem sizin aldiginiz eczanenin adini ve telefonunu paylasirmisiniz?amin canım hepimizin inşaallah dilerseniz eczanenin telefonun verebilirim.
amin insaallh isteyen herkese versin Rabbimbir şey değil canım inşallah vesile olur preseed hamile kalırsın
amin insaallh isteyen herkese versin Rabbimbir şey değil canım inşallah vesile olur preseed hamile kalırsın
Yumurtlama zamaninda mi kullandınız yoksa.ovulasyon dönemin disinda mi kullanarak gebe kaldınız?evet evet ben varımmmmm
ilk ayımda kaldım allahıma binlerce kez şükür
ve sitesinde de beraber kullandığımız onlarca kişi var hamile kalan
Yumurtlama zamaninda mi kullandınız yoksa.ovulasyon dönemin disinda mi kullanarak gebe kaldınız?