Pretty by Flormar ruj alacağım fikirleriniz nedir?

N

Neslyy

Forum Okuru
Pretty by Flormar ruj alacağım fikirleriniz nedir?

Pretty by Flormar kullananlar melek kadınlar kulübü pretty by Flormar ruj forum'da.​

Kızlar pretty by Flormar ürünleri hakkında fikriniz var mı hiç kullanmadım daha önce kullananlar varsa pretty by Flormar rujlari nasıl kalıcılığı filan hani. Ruj çok kullanırım ben her rengini de almak isterim eğer marka iyi ise her renginden almayı düşünüyorum. Maske de taktığım için kalıcı olması çok önemli benim için kızlar. Kozmetik ürünlerden anlayanlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.
 
Merhabalar
Gratiste en çok takildigim reyondur benim de rujlar. Pretty by Flormar gratiste bazen indirime de giriyor diye biliyorum indirim zamanlarını kaçırmamak gerekirse güzel fiyatlara alabilirsiniz. Pretty by Flormar ruj örnekleri hem yumuşak hem hoş renkleri ile hoşunuza gidecektir. Dilerseniz kullananların yorumlarını da bekleyebilirsiniz ama ben çok fazla güzel yorum gördüm ürünler hakkında. Dediğim gibi yumuşak yapısı ile dudaklar hem nemlenip kuru bir görünüm almıyor. Güzel çekici renklerle daha dolgun hoş dudaklara da sahip olabilirsiniz. İster mat renkler ister daha canlı renkleri tercih edebilirsiniz. Valla arkadaşım bulduğunda her renginden almanı tavsiye ederim.

Bir de şöyle bir durum var. Aslında sizi siz yapan bir ruj renginiz olmalı da. Bunun için hemen aşağıdaki linkimizi inceleyebilirsiniz. "Size uygun ruj rengini nasıl seçeceksiniz ruj renginiz nasıl olmalı" konumuzum linki hemen aşağıda arkadaşlar.

 
Geri
Üst