Prima göbek bağı oyuntulu bezi kullananlar var mı?

A

anneolacağım

Forum Okuru
Prima göbek bağı oyuntulu bezi kullananlar var mı?

Prima göbek bağı oyuntulu bezi melek kadınlar kulubü prima göbek oyuntulu bez forum'da.​

Kızlar ben 1 hafta sonra doğum yapacağım doktorum gün verdi sezeryan ile olacak ben tüm hazırlıkları tamamladım ama bebeğimin bezini ne almalıyım sizce. Herhalde bebeğimin göbeği 7-8 gün düşmez ona uygun bir bez almam gerekiyor. Prima nasıl sizce arkadaşlar. Ya da molfix mi prima mı? Prima göbek bağı oyuntulu bezi nasıl kullananlar var mı rahat bir bez mi?
 
Merhaba
Prima en çok beğenilen ve kullanılan bebek bezi markasıdır biraz diğerlerine göre pahalıdır ama anneler iyi olduğu için genel olarak prima bezini tercih eder. Diğer bezler de de var göbek bağı oyuntu kısmı ama prima işte kalitesiyle en çok tercih edilenler arasındadır. Ekonomik değil maalesef ama indirim zamanları olabilir bazı sitelerde takip etmek gerekiyor. Ama sizin bir hafta kalmış bence hastane çantanıza eklemenizde fayda var. Doğumdan sonra 1 hafta içinde göbek düşecek en fazla zaten 1 ay kullanırsınız bu bezi bebeğin göbeği açıkta kalıp mikrop kapmamış olur. Ha bu arada prima çok iyi bez ama bebeğinize iyi gelmeyebilir de bazı anneler bebeğimi pişik yaptı diye bezini değiştirebiliyorlar.

Yanlış bez kullanımı bebeğinizi pişik yapar mı? bu konuda bilgi almak için hemen aşağıda verdiğim linkimizi inceleyebilirsiniz. ''Yanlış bebek bezi pişik yapar mı'' yazımız linkte anne ve anne adayları. Ve onun altındaki linkte de hemen ''en iyi bebek bezi'' konumuzu inceleyebilirsiniz.


 
Geri
Üst