Proexeed plus ve Art Med kullanıp hamile kalanlar bu ilaçlar ne işe yarıyor

Meryem Güler

Yeni Üye
Üye
Proexeed plus ve Art Med kullanıp hamile kalanlar bu ilaçlar ne işe yarıyor
Arkadaşlar 2 yıldır evliyim . Ben 20 eşim 26 yaşndayız. Benim testlerim temiz. Eşimde düşük çikti biraz. Proexeed plus kullandı sonuç alamadik. Maddi durumumuz normal olduğundan 1ay kullandı 3 ay sonra gitti hastaneye. Art Med diye bi ilaç verildi bu sefer. Tam olarak bana açiklama yapacak birileri var mı? Ya da kessin faydası olan net birşey var mı bildiğiniz☹☹
 
Hayatım selamlar öncelikle daha yaşın inanılmaz derecede küçük. Bu bakımdan hani hamile kayalım diye çırpınıyor isen hatta düşünüyorsan bile hata edersin. Bir kere stresi hayatından kesin kes uzaklaştıracaksın. Şimdi konuyu da cinsellikten taşıdım zira cinsellik ile uzaktan yakından alakası yok konunun bu bakımdan sana doğru bilgiler vermek istiyorum.

Proxeed Plus Kullananların yorumları ve ne işe yaradığı ile ilgili aşağıdaki konu sana yardımcı olacaktır incele hayatım. Ayrıca sitede de arama yapabilirsin en üstte ara bölümünden.

SPERRA ART MED KULLANANLARIN BİLMESİ GEREKENLER
Bu konuda da hemen aşağıda bulunan koun linki sana yardımcı olacaktır. Aklında ne var ise sorabilirsin hayatım. Konulardan gereken cevabı alacağını düşünüyorum alamaz isen ve kafanda soru kalır ise buradan bizlere yaz tatlım.
 
Geri
Üst