progestan ve catlatma ignesi

  • Konbuyu başlatan kkanatsızmelekk
  • Başlangıç tarihi
K

kkanatsızmelekk

Forum Okuru
progestan ve catlatma ignesi
arkadaşlar yeni üyeyim ve ilk konum
doktorum bana once MERIONAL yumurta gelistirme ignesi verdi.4 tane yumurtam oldu.
6 tane iğne verdi.iğnemin son günü 30 eylüldu.
28 veya 29 eylülde iliski oldu.o günden sonra hiç bitmeyen bi akinti şeffaf ara ara beyaz.sonra aşırı derecede göğüs ağrısı.göğüste damarlarim da çok belirgindi.
doktor daha sonra 3 ekimde bebek düşmemesi için progestan verdi.ve de catlatma ignesi verdi.catlatma iğnemi salı yaptırdım.salı ve çarşamba ilişki olcak dedi oldu.
catlatma iğnemi olduğum günden sonra dün ve bugün göğüs ağrım eskiye göre daha az.sadece dokununca ağrı oluyo o kadar.akintim da bugün çok fazla.iki gündür azalmıştı.
doktora 3 ekimde gittiğimde göğüs ağrım aşırıydi.hatta dedim ki kendi kendime belki de hamileyimdır ne olur ne olmaz bebek gozukuyomu diye de saçma bi soru sormak istemedim.sonuçta daha ilişki olalı 5 gün olmuştu ve belirtiler çok erkendi.ben merional iğneden dolayi böyle heralde diye düşündüm.
eve gelince netten de baktım ultrasonda hemen görünmüyomus 1 ay falan geçmesi gerekiyormuş galiba.
acaba diyorum yine de bi ihtimal belki hamile olabilir miyim ??? yani saçma ama bi umut işte....
belki hamileyim doktor görmedi.belki catlatma ignesine gerek yoktu.belki göğüs ağrım bu iğne yüzünden azaldı.akintim bu yüzden azaldı.gibi sacma sapan şeyler düşünmeden edemiyorum.
siz ne düşünüyorsunuz ??
böyle birşey olabilir mi ???
sadece yumurta geliştirme iğnesini kullanıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu ???
ve gerçekten 5 gün belirti için çok mu erken ???
ve bunu doktorun fark etmesi gerekmiyor mu ??
gogsum çok ağrıyor dedim olur dedi tek doktor kasik ağrın da olabilir korkma dedi.kasik ağrım yok ama dedim olabilir dedi
uzun oldu farkındayım ama kafam allak bullak...
Bugun de ayrıca kafam karıştı.beyaz ve şeffafla karışık akintim var.ve sol kasığıma bi igne batıyor sanki.kasigimda ağrı yok ama.sadece bişey batıyor...
Bu şimdi yumurta catladi demek mi ????
bugün de ilişki şart mı ???
yoksa bugün ilişki olmaması mi gerekiyo catladigi icin ???
 
Merhaba , Gebelik hemen usg de görülmez. Kese gebeliğin 5-6. haftası görülür. + Belirtileriniz normal , ilaç kaynaklı olağan bir durum..İğne sonrası ilişkiye gün aşırı mens olana kadar girebilirsinz. Beklenen mensiniz de en az 3 günlük gecikme olursa test yapın.En erken bu şekil de gebe olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz...
 
Geri
Üst