PS4 için en iyi oyun televizyonu önerisi arıyorum

P

PS4

Forum Okuru
PS4 için en iyi oyun televizyonu önerisi arıyorum
Selam arkadaşlarım yeni çıkan ps4 pro aldım bir tane fakat bu evdeki samsung televizyonum ile oyun oynarken acayip donma oluyor. Bunu biraz açıklamak istiyorum size ben Call Of Duty Black Ops 3 oynuyorum ( yenisi çıktı ama beğenmedim ) online şekilde oyun oynarken ekranı sağa sola kolu ile dönderdiğimde donma oluyor.

Yahu adamlar beni görüyor bende görüyorum en küçük ve hızlı bir silahım olsa bile adam beni daha önceden vurup öldürüyor. Neyse başladım araştırmaya baktım ki ekranın yenileme hızı ve oyun makinalarına uyumlu olup olmaması önemliymiş.

Gaming Tv ler felan var avrupada google amcadan baktım ama ülkemizde ne almam gerekiyor hesaplı olarak onu bulamadım. Acaba tavsiyeleriniz var mı hangi televizyondan almalıyım. En iyi ve en güzel ps4 e uygun ve hesaplı ucuz bir televizyon arıyorum bana yardımcı olabilir misiniz ?
en iyi oyun televizyonu.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Selamlar değerli misafirimiz, bu konu hakkında tabiki size bilgi vermek istiyorum. Konunuzu açtığınız noktada bende aynı oyunu oynayan ve sıkıntı yaşayan biri olarak baya bi araştırma yaptım.

2016 Yılının en iyi Tv monitörlerini size yazmadan önce eğer eviniz müsait ise bir oyun odası oluşturacaksanız hatta masanızın üzerinde oyun oynama keyfi için ben sizlere BENQ marka gaming monitör öneriyorum. Oyunlarda netlik ve acayip titreşimsiz tam olarak etki alacağınız bir ekran var ve 1,5 milyar civarında aşağıdaki şekilde google üzerinden arayabilirsiniz hatta BURADA satılıyor inceleyebilirsiniz.

BENQ 24 inç xl2411Z Bu monitör full hd ve 1 milisaniye ekran yenileme hızına sahip kesinlikle tavsiye ediyorum ben bunun 27. inç olanından kullanıyorum. Ürünü almak isterseniz mutlaka google araması yaparak hesaplı ve kesinlikle Türkiye garantili ürün alın bunu lütfen atlamayalım. n11 gibi sitelerden alışveriş yapabiirsiniz ama ürünün Tr garantili olup olmadığını kesinlikle kontrol edin.

Onun haricinde işi televizyon boyutunda düşünüyorsanız malesef kesenizin ağzını biraz açmanız gerekiyor. Yapılan araştırmalarda Oyuncu Monitörü ve aynı zamanda televizyonlar ile ilgili size bir kaç model sunayım.

EN İYİ PS4 OYUN MONİTÖRÜ TAVSİYESİ

Bu ürünlerde hem televizyon olarak kullanabileceğiniz gibi hemde ps4 için yüksek performans alabilirsiniz. Bu televizyon 2016 yılının en iyi oyuncu televizyonu olarak seçilmiş ve toplamda 10 üzerinden 8.8 gibi yüksek bir skor almış.

LG Electronics OLED55E6P Flat 55-Inch 4K Ultra HD Smart OLED TV (2016 Model)

lg televizyon.jpg

Verilen Oylamada film için 9,3 Televizoyn şovları için 8,5 spor musabakaları için 8,5 alırken oyun için toplamda 8,8 gibi yüksek bimr puan almış. Oled tv olarak geçiyor bu televizyon size bakacağınız bir link atmak istiyorum ama Türkiye'de malesef stoklarda görünmüyor. Bu tür kaliteli ürünler pahallı olduğundan dolayı malesef geç geliyor ülkemize. Bu arada ürün 4k olarak kullanılıyor

Ürünü AMAZON SİTESİNDEN inceleyebilirsiniz. Yurt dışından alırsanız vergisinin olacağını lütfen unutmayın.

iKİNCİ OLARAK ÖNEREBİLECEĞİMİZ 4K TELEVİZYON

Bu önereceğimiz televizyonu Türkiye'de bulabiliyorsunuz SAMSUNG marka televizyonun tam üretim kodu şu şekilde.
Samsung UN49KS8000 49-Inch 4K Ultra HD Smart LED TV (2016 Model)
Bu televizyon da Oyun bakımından en iyi ikinci televizyon seçilmiş ve kullanıcılardan 8,4 gibi yüksek bir değer almış durumda üstelik bir çok inci var büyük ya da küçük siz seçebilirsiniz. Fiyat aralığı 3-4 bin tl civarında bunuda seçebilirsiniz.

samsung ks8000.jpg

Artık siz hangisini seçerseniz ama ben size kesinlikle oyuncu televizyonu yerine gaming monitör almanız gerektiğini önemle hatırlatıyorum. Tabi dediğim gibi kese meselesi :)

Umarım size yardımcı olmuşumdur
 
İnanılmaz güzel bir dönüş teşekkür ediyorum resmen aydınlandım süper oldu. Aslında birinci dediğiniz şey BENQ baya mantıklı geldi bana da yani ne bilim büyük televizyona alıştım ben bununla da oynayabilir miyim karakterler tam görünüyor mu ?

Benq yu gerçekten tavsiye ediyor musunuz ilginiz için gerçekten teşekkür ediyorum. Ama ne bilim şimdi bu büyük tv sırf oyunları tam oynatmıyor diye tutupta 5 bin küsüre ki lg yok ama çok pahallı on on beşbine büyük tv almanın mantığı yok ya 1,5 milyar baya mantıklı geldi bana bu arada bu benq ekranı tv olarak kullanabiliyor muyum ?
 
Ya aslında bu benim daha önceden yaptığım bir araştırma yani bende sizinle aynı dertten müzdarip olduğum için size bilgiler verdim ve bunlar en net ve doğru bilgilerdir. Bu arada BENQ sadece oyun ekranı olarak kullanabiliyorum yani ben bunu tv olarak kullanamıyorum sizde kullanamazsınız kesinlikle BENQ tavsiye ediyorum size,

1 ms tepkime süresi var ve özellikle 27 inç olanında harika şekilde tepkime alıyorum. Tavsiye ediyorum araştırarak alın lütfen bu ürünü de Türkiye garantili edinin hani yüz ikiyüz tl daha düşüğe alacağım diye saçma sapan yerlerden almayın mutlaka garantisini sorgulayın
 
Geri
Üst