Likapam
Paylaşımcı Melek
Yahu değmeyle hamile kalınsa ortalık hamile insan dolar yapmaBana penis ucu değdi ona değmedi
Yahu değmeyle hamile kalınsa ortalık hamile insan dolar yapmaBana penis ucu değdi ona değmedi
O kadar düşünüyorsunuzki olur olmaz her şeyi hamilelik olarak biliyorsunuz akıntın için mutlaka dr git ama gebelik filan yok rahat olAnladım ablacım bu akıntı aşırı sıkıntı stresten artar mı peki nolur kızmayın çok kötü bi durumdayım
Smear yaptırdım ama birsey çıkmadı abla başka ne yapılsa anlaşılır kiO kadar düşünüyorsunuzki olur olmaz her şeyi hamilelik olarak biliyorsunuz akıntın için mutlaka dr git ama gebelik filan yok rahat ol
Bazı eski yazıları okudum @Uzman SühaN bazı yerlerde risk olabilir demiş. Ben 3 kere adet gördüm eğer adet kanaması ise. Yine de riskim var mı? Artık hiçbir şekilde riskim yok değil mi? @SadmiN @LikapamO kadar düşünüyorsunuzki olur olmaz her şeyi hamilelik olarak biliyorsunuz akıntın için mutlaka dr git ama gebelik filan yok rahat ol
@*MeleK*Bazı eski yazıları okudum @Uzman SühaN bazı yerlerde risk olabilir demiş. Ben 3 kere adet gördüm eğer adet kanaması ise. Yine de riskim var mı? Artık hiçbir şekilde riskim yok değil mi? @SadmiN @Likapam
Günaydın mutlu bayramlar canımhayırlı bayramlar kızlar![]()