Pudra elbiseye makyaj önerileri nasıl yapılır?

  • Konbuyu başlatan Mugumugu
  • Başlangıç tarihi
M

Mugumugu

Forum Okuru
Pudra elbiseye makyaj önerileri nasıl yapılır?

Pudra elbiseye makyaj melek kadınlar kulübü pudra elbiseye nasıl makyaj yapılır forum'da.​

Kızlar kuzenimin nişanı için pudra elbise aldım ona uygun pudra elbiseye makyaj nasıl yapılır? Pudra rengi çok seviyorum bana fikir vermenizi rica ediyorum. Aslında pudra elbiseye pudra makyaj yaparım bana kalırsa ama aynı olmasın istiyorum Nisan akşam üstü olacağı için biraz koyu makyaj mi yapsam acaba? Makyaj yapmadan anlayan arkadaşlardan öneriler bekliyorum. Pudra elbiseye nasıl makyaj yapılır hanımlar?

images (8).jpeg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhabalar
Pudra renk gerçekten hoş bir renk ben de çok beğenirim. Ben her zaman doğal makyajdan yanayım öyle çok koyu tarz makyaj sevmem ama Nisan için ise pudra elbiseye uygun olması için şeftali tonlarında makyaj yapabilirsiniz. Elbise seçildi ise saç ve makyaj kolaydır bana kalırsa. Pudra renk elbisenize saç modeli olarak ne düşündünüz ama bukleli saçlar yapabilirsiniz bu elbiseye uygun çok şeker olacaktir.

"Pudra elbiseye makyaj nasıl yapılır?"​


Pudra elbiseye makyaj olarak hafif tonları tercih edebilirsiniz ama çok açık değil pudradan biraz koyu tercih edilebilir. Yüzünüzü fondöten ile kapatıp, pudra allık sürebilirsiniz. Dudaklarda açık pembe bir ruj tercih edebilirsiniz. Abartmadan makyajını tamamlayabilirsiniz. Hafif makyajın yanına kirpiklerinizi yoğunlaştırır iseniz hafif makyaja sık bir hava katar. Böylece gözler de ön plana çıkmış olur. Yine pudra rengi elbise için mercan rengi de bir seçenek olabilir.

Dilerseniz aşağıdaki linkten her renk elbise için farklı makyaj önerileri inceleyebilirsiniz. "Giysi renklerine uygun makyaj önerileri" yazımızı inceleyebilirsiniz.

 
Geri
Üst