Rahim filmi(hsg) çekenlerin paylaşım alanı

en son baktığından 5 gün önce baktığında 2 tane yumurta görmüştü 11 ve 13 tü boyutları 5 gün sonra gittiğimizde göremiyorum demişti, kısmet işte eşimin işi vardı geç gitmiştik. bekliyoruz işte adetimi inşallah gerek olmaz buyüzden doktora gitmeme , hamile olduğum için giderim ne güzel olur :)
sorma canım ya insan muayene sırasında hamile bayanları gördükçe keşke bende hamile kalsaydımda o yüzden gelmek nasip olsaydı diyor. ama ne yapalım rabbim bizleride böyle sınıyor sabredecegiz sonunda mukafatı çok güzel olacak ınutma
 
biliyomusun bende hamile kadınları gördüğümde içim cız ediyo ama elimizden bişey gelmiyo gerçektende rabbim bizleri böyle sınıyo umarım bir an önce evlat isteyen herkesin hayırlı sağlıklı sıhatli evlatları olur.
 
biliyomusun bende hamile kadınları gördüğümde içim cız ediyo ama elimizden bişey gelmiyo gerçektende rabbim bizleri böyle sınıyo umarım bir an önce evlat isteyen herkesin hayırlı sağlıklı sıhatli evlatları olur.
aminn canım rabbim haklımızda hayırlısını nasip etsin.inan herşey bana henüz daha karnımda bile olmayan bebegimi hatırlatıyor.hayırlısıyla bizde o gördüğümüz hamile kadınlar gibi doktora çıkarız
 
korkmak yok

bende 19.10.2011 de çektirdim öncesindee internetten yazılar okuyup baya korkmuştum ve buu korkuu yüzündenn rahim filmine çekilmeyi hep geciktiriyodum.sonundaa cesaret ettim anestezii istedim ama doktorumm hayır gerke yok ben acıtmadan çekeceğim dedii doktorumaa güvendim işlemden önce bir ağrıkesicii iğne oldum ve çekildim biraz kendimii kastımm ama gayett rahattı sadece ilacıı verirken hafif bir sancıı oldu sonucuu duyunca zaten o ağrıı gözüme bilee gözükmedii tüpllerim açıktıı rahimdee herhangii bir sorunn yoktuu bebişş içinn değerr çokk ağladımm çokk üzüldümm ama artıkk üzülmekk yokk buu yola baş koydumm .çektirmek isteyen arkadaşlar korkmasın.ben izmitte konak hastanesindeee gülçin hanımaa çektirdim 350 tl ye çektirmekk isteyen olursaa fiyatta buu rabbim hepimizin gönlüne göre versin
 
2 kasımda filim çektirdim ben acı hissetmedim ama galiba insan ister istemez korkuyor bende girmeden önce öyleydim internetten bakmıştım kolay yolu girerken rahat olmak kendini sıkmamak.güzel haberi sona sakladım 28 kasımda doktora gittim hamileyim:)
 
tebrikederim canım hayırlısı olsun. ilaç filan kullandınmı ne zamandan beri istiyorsunuz bebek neler yaptın anlatsana biraz:)
 
mrb arkadaşlar,rahim filmi çektirdim bugün,sonuç iyi tüplerde tıkanıklık yokmuş şükürler olsun. dr aşılamaa yönlendiriyor ama ben 2-3 ay beklemek istiyorum ibiraz ara vermek iyi gelir diye düşünüyorum hayırlısı.Yüce Rabbim en doğru zamanı bilir ve zamanı gelince kavuşturur bizleri bebelerimize,bize düşen dua ve sabır ...
 
kardelen sevindim senin adına, aşılamadan önce klomen ve çatlatma iğnesi yapıyolar sen denemişmiydin daha önce yoksa pat diye aşılama yapmazlar aslında.
 
Geri
Üst