Ramada Resort Lara Hotel Tanıtımı (videolu)

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Ramada Resort Lara Hotel Tanıtımı (videolu)
ramada resort lara, lara otelleri, yeni açılan oteller




Ramada Resort Lara konforu, lüksü ve eğlenceyi birleştirerek hayalinizdeki tatili sunar.

Muhteşem Toros Dağlarınla çevrelenmiş otelimiz görsel aşkınızı canlandırıyor. Bölgenin en önemli turistik beldesinde olup siz değerli misafirlerimizin ister şehir merkezine ister havaalanına ulaşımı için 15 dk. mesafededir. Akdeniz’in muhteşem bitki örtüsü, masmavi gökyüzü ve eşsiz deniziyle unutulmaz anlar yaşatıyoruz.



RAMADA-RESORT-LARA.jpg



Tatiliniz süresince yalnız sizin değil çocuklarınızın da mutluluğuna ev sahipliği yapacak olan Ramada Resort Lara oteli, sahile 330 metre uzaklıkta olup; plajında yarattığı yeşil ve mavinin iç içe geçtiği muhteşem peyzajı ile aynı zamanda sizlere görsel bir şölen sunmaktadır.

1000 m² alana kurulu havuzu, snack barı ve gün boyu süren etkinlikleri ile bir rekreasyon alanı oluşturan Ramada Resort oteli, size bir tatilden çok daha fazlasını sunuyor.

Tesis

Ramada Resort Lara, Ultra Herşey Dahil konseptinde hizmet vermektedir. Hayalinizdeki tatilden daha fazlasını yaşatmak için alternatif A’la carte restoranlarımız ve barlarımızda bulacağınız özel içeceklerimizle sizlere hizmet veriyoruz.

Otel Mekanları

Palmiye ağaçları arasında toplam 396 odaya sahip Ramada Resort Lara’da geniş ve ferah lobi, 4 adet bar, disco, ana restoran (ana restoranda ayrıca çocuk büfesi, mama sandalyesi bulunmaktadır), 7 farklı A’la carte restoran (italyan, ispanyol, asya, türk mutfakları ve BBQ, İtalyan Makarnaları ve Tapas), alışveriş merkezi, kuaför, sağlık ve güzellik merkesi, Jakuzi, Türk Hamamı, sauna, buhar odası, fitness salonu, internet cafe, açık ve kapalı oyun alanı, 4-12 yaş için kids club (içerisinde çocuk oyun parkı bulunmaktadır), snack barı bulunmaktadır.





AYRINTILI BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ...


 
Geri
Üst