Ramazan Bayramı Singapur-Pattaya-Bangkok Turu-26 Ağustos/3 Eylül

T

TİTAN

Forum Okuru
Ramazan Bayramı Singapur-Pattaya-Bangkok Turu-26 Ağustos/3 Eylül
ramazan bayramı turları, singapur, 26 ağustos-3 eylül 2011, tanıtımı, resimleri, fiyatlar, ile ilgili bilgiler burada melekler


bangkok.JPG-20a.jpg

taylan.JPG-24b.jpg

pattaya.JPG-3b5.jpg

pattaya-263.JPG-152.jpg




Ramazan Bayramı Singapur-Pattaya-Bangkok Turu

Tur Başlangıç Tarihi : 26 Ağustos 2011 Cuma
Pansiyon Tipleri : Oda Kahvaltı
Tur Bitiş Tarihi : 03 Eylül 2011 Cumartesi
Fiyat : 3.393,60 TL
Ulaşım Tipi : Türk-havayollari
Fiyat : 1.515,00 EUR

* Fiyatlara alan vergisi ve sigorta dahildir.


26 Ağustos İSTANBUL – SİNGAPUR:
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Gezigen Turizm Kontuarı önünde saat 20.00 ‘da buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Türk Havayolları TK 66 sefer sayılı uçuş ile saat 23:25‘de Singapur'a hareket. Geceleme uçakta.

27 Ağustos SİNGAPUR:
Yerel saat ile 15:30‘de Singapur'a varış. Varışımızı takiben alanda bekleyen özel otobüslerimiz ile otelinize transfer. Odaların alınmasının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği Gece Safarisi turuna katılabilirler. Bu gezimizde Dünya'nın ilk kurulmuş olan gece safarisi parkını gezerek, çeşitli canlıları göreceğiz. Bütün doğal ortamı, çeşitli sponsor firmalar yardımıyla yapılmış bu parktaki gezimiz sonrasında otele transfer. Geceleme otelinizde.

28 Ağustos SİNGAPUR – BANGKOK – PATAYA
Sabah kahvaltısının ardından odaların boşlatılması ve Singapur şehir turu. Turumuz esnasında Singapur Nehri, Orchard Caddesi, Opera Binası ve şehir meydanı gezilecektir. Tur sonrasında rehberinizin bildireceği saate kadar serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Sentosa Adası turuna katılabilirler. Bu turumuzda Singapur tarihinin balmumu mumyalar ile anlatıldığı müzeyi gezerek, büyük akvaryum gezisini yapacağız. Turumuz sonrası havalimanına transfer. Bagaj, bilet
işlemlerinin ardından yerel havayolları ile Bangkok'a uçuş. Yaklaşık 1,5 – 2 saatlik uçuş sonrası Bangkok'a varış. Varışımızı takiben Pataya'ya transfer. Odaların alınmasının ardından serbest zaman. Geceleme otelinizde.

29 Ağustos PATAYA
Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği öğle yemekli Mercan Adası Turu'na katılabilirler. Pattaya sahilinden özel surat teknelerimizle palmiye ağaçları ile çevrili mercan tozlarından oluşmuş beyaz kumsalı ile bütün gün turkuaz sularında yüzebileceğimiz Mercan Adası'na gidiyoruz. Öğle yemeği ızgara balık salata ve tropik meyvelerden oluşuyor. Öğleden sonra otelimize dönüş ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.

30 Ağustos PATAYA
Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği Nong Nooch Tropik Bahçe Turu'na katılabilirler. Tayland'da yıllarca en iyi düzenlenmiş bahçe ödülü almış olan bu muazzam bahçede çok sayıda fotoğraf çekeceğinizi garanti ediyoruz. Önce Tay kültürünü yakından tanıyacağımız bir kültürel şov izleyeceğiz. Tay dansları, Tay Boksu, tarihi savaşların canlandırmasını ve daha bazı başka gösterileri izledikten sonra ikinci bölüme geçecek ve burada fillerin yaptıkları harika gösteriyi izleyeceğiz. Tayland'ın simgesi bu sevimli hayvanların marifetlerine inanamayacaksınız. Öğleden sonra otelimize dönüş. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra düzenleyeceği Fil safarisi Turuna katılabilirler. Doğal ortamda fillerin üzerinde yapacağımız bu gezide keyifli anlar yaşayacağız. Tur sonrası otelimize dönüş ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.


31 Ağustos PATAYA
Sabah kahvaltısının ardından, gün boyunca misafirler dilediklerini yapabilir. Alışveriş yapmak, tüm gün denize girip güneşlenip seçenekler arasında. Geceleme otelinizde.

01 Eylül PATAYA – BANGKOK
Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve Bangok'a transfer. Varışımızı takiben alanda bizi bekleyen özel otobüsümüz ile Bangkok şehir turu. Şehir turunda içinde dünyaca meşhur 46 metre uzunluğu ve 15 metre yüksekliğiyle, Yatan Buddha heykeli, Oturan Buddha heykeli, stupa'lar (mezar taşları), Kraliyet Tapınağı Wat Pho ve içinde 5,5 ton ağırlığında Altın Buddha heykeli bulunan Wat Traimit Tapınağı'nı geziyoruz. Daha sonra Cin Mahallesi, Çiçek Pazarı, Demokrasi Anıtı ve Caddesi,
Bakanlıklar Caddesi, Parlamento Binası, Mucevher Fabrikasi ve Tayland'ın su andaki Kral'ının Bangkok'taki Malikanesi görülecektir. Öğleden sonra arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra düzenleyeceği Kanallar Turuna katılabilirler. Bu tur esnasında; Taylıların kanallar üzerindeki yaşamını yakından tanıyacak, ayrıca bir yılan çiftliğine uğrayacak, burada Kobra ve Piton gibi yılanlarla yapılan ilginç bir gösteri izleyeceğiz. Gezi sonrası otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.

02 Eylül BANGKOK
Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Yüzen Çarşı Turu'na katıabilirler. Turumuz dünyaca tanınmış Siam İkizleri'nin doğduğu Samut Songkram kasabasında bir Hindistan cevizi çiftliği ile başlıyoruz. Burada Hindistan cevizi ağacından Tay'lıların nelerde faydalandıkları hakkında bilgi alıp, bu ağaçtan yapılmış hediyelik eşyaları görüyoruz. Daha sonra 10 dk civarında otobüs yolculuğundan sonra Tay stili teknelerin kalktığı iskeleye geliyoruz. Buradan teknelere
binip nefis egzotik Uzakdoğu manzaraları esliğinde yaklaşık yarim saatlik yolculuktan sonra dergilere kapak, belgesellere jenerik olmuş meşhur Yüzen Çarşı'ya geliyoruz, nehir üzerindeki kanoların içinde kurulan açık pazarı görme ve alışveriş yapma imkanı. Dönüş yolunda ağaç oymacılığının en güzel örneklerinin bulunduğu atölyeleri gezecek, burada gül ve tik gibi değerli ağaçların sanatçıların elinde nasıl mükemmel bicimde şekillendiğini göreceğiz. Öğleden sonra Bangkok'a dönüş ve alışveriş yapmak için serbest zaman. Aksam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra düzenleyeceği Sea Food Market & PatPong gece pazarı turuna katılabilirler. Geceleme otelimizde.

03 Eylül BANGKOK – İSTANBUL
Sabah uyandırma ve odaların boşaltılması. Havalimanına transfer. Pasaport ve check in işlemlerinin ardından Türk Havayolları TK 64 sefer sayılı uçuşu ile saat 10:50 ‘de İstanbul'a hareket yerel saat ile 17.10'da varış ve turumuzun sonu.




ÜCRETE DAHİL OLAN SERVİSLERİMİZ


Türk Havayolları ile İstanbul – Singapur // Bangkok – İstanbul parkurunda ekonomik sınıf uçuşları,
Yerel Havayolları ile Singapur – Bangkok parkurunda ekonomik sınıf uçuşları,
Havalimanı vergileri,
Belirtilen veya benzeri kategori otellerde oda kahvaltı bazında 7 gece konaklama,
Tüm havaalanı otel - havaalanı ve şehirlerarası transferler,
Bangkok ve Singapur'da panoramik şehir tanıtım turu,,
Gezigen Turizm profesyonel rehberlik hizmetleri.
Seyahat sigortası (15 Euro)



ÜCRETE DAHİL OLMAYAN SERVİSLERİMİZ
• Ekstra turlar ve kişisel harcamalar

• Yurtdışı çıkış harcı bedeli



T.C. Vatandaşlarına Singapur ve Tayland'da vize uygulaması yoktur. Tur kalkış tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport yeterlidir.


Bilgi için: gezigen.com

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst