Ramen Tarifi

renesme

Aktif Üye
Üye
Ramen Tarifi



Ramen Malzemeleri
1 paket ramen eriştesi
1 tane kuru soğan
300 gram kuşbaşı et
Yarım demet dereotu
Yarım demet maydanoz
1 kahve fincanı sıvıyağ
1 tane pırasa
1 tane havuç
1 tane sivri biber
1 tane kırmızı taze biber
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı kuru nane

Ramen Tarifi
Ramen yapımına başlarken öncelikle bir tencereye aldığımız ramen eriştelerimizin üzerini geçecek kadar su koyalım ve haşlanmak üzere orta ateşte pişirelim. Haşlanan ramenlerimizi kenarda bekletirken bizde tavaya etlerimizi alıyoruz ve kavurmaya başlıyoruz. Etler suyunu çekince içerisine ince kıyılmış kırmızıbiberi ve sivri biberi ekleyelim. Kuru soğanı yemeklik olarak doğrayalım ve etlere ilave ederek kavurmaya devam edelim. Pırasa ve havucu da küçük küçük doğrayalım ve etlere ilave edelim, karıştırarak kavuralım. Etlerimizi haşladığımız ramen eriştelerimize ekleyelim ve malzemeler karışıncaya kadar karıştıralım. Tuz, kuru nane ve istenilen her baharat eklenerek servis yapalım. Afiyet olsun.
ramen tarifi,ıspanaklı pasta,ramen yapımı,çorba tarifleri,ramen,ramen yapılışı,yufka böreği tarifleri,ramen tarifleri,kek çeşitleri,ramen çeşitleri,şeker hamurundan pasta yapımı,ramen tarif,ramen tarifi resimli,yoğurtlu poğaça tarifleri,ramen malzemeleri,kolay ramen tarifi,ramen yemeği tarifi,oktay usta ramen,ramen nasıl yapılır,raman tarifi,
 
Geri
Üst