Yakın mı çekmem lazımKuzum resim yüklemişsin ama hiç bir şekilde belli olan bir bölüm yok onun için tahmin yazamıyorum.
Yakın mı çekmem lazımKuzum resim yüklemişsin ama hiç bir şekilde belli olan bir bölüm yok onun için tahmin yazamıyorum.
Gönderdiğimden başka resim yok ramzi ye göre baksanızKuzum bu aşağıdaki konudaki gibi bakacağız bu netlikte resim var mı ?
![]()
Nub teorisi ile cinsiyet nasıl belirlenir ?
NUB TEORİSİ'NE GÖRE BEBEK CİNSİYET HESAPLAMA BULMA İŞLEMİ NEDİR NASIL YAPILIR ? Yüzyıllar boyunca , cinsiyetin belirlenmesi için çeşitli metodlar uygulanmıştır. Bebeğin cinsiyeti nin tahminin de kullanılan yöntemlerin çoğunun herhangi bir bilimsel dayanağı yoktur. Nub teorisiyle cinsiyet...www.meleklermekani.com
Tamam teşekkür ederimHayatım bakabileceğim durumda olsa bakardım da değil malesef. Başka resim çekilirsen ekle hayatım bakalım.
Hayatım bakabileceğim durumda olsa bakardım da değil malesef. Başka resim çekilirsen ekle hayatım bakalım.
Şimdi tahmin yapbilir misiniz
Mrblar bebeğimin cinsiyetini öğrendim bebeğim kız çok şükür 🙂 doğru tahminde bulundunuz teşekkür ederim tekrardanTekrardan çok teşekkür ederim