Tekrar merhaba Burada bebeğim 8 haftalık ramziye göre yorumlayabilir mısınız. Nub için net görünmediğini söylemiştiniz
Bunu bana mı yazdınız acabaNet değil malesef bi tanem onun için bir şey diyemiyorum. 🙂 Görmem gereken alanı göremiyorum 🙂
Selamlar hayatım birinci resim değil de, ikinci resimden gördüğüm kadarı ile NUB TEORİSİNE GÖRE BEBEĞİN CİNSİYETİNİ kız gibi gördüm hayatım başka elinde siyah beyaz bacak kısmı görünen başka resim var ise bir kez daha emin olmak üzere bakayım.
Rica etsem ramziye göre benim bebegimi de yorumları mısınızBitanem şöyle yap bir kez daha gittiğinde iki tane eti çikolata al büyüklerinden girmeden on dk kadar önce ye bakim yerinde duracak mı kerata 🙂
Fotoğraf nasıl atılıyorRica etsem ramziye göre benim bebegimi de yorumları mısınız
Selamlar, Sitemize kayıt olduğunuzda bu cevap verilen yerde resim yüklemesi "dosya ekle " şeklinde çıkacak ve ekleme yapabileceksiniz. Kayıt olmadan resim göndermek için ise resim yükleme sitesine resminizi yükleyip linkini konuya cevaben yazmanız yeterlidir gerisini bizler düzenleriz.Fotoğraf nasıl atılıyor