Ya sen boşuna konuşuyon ikna olmuş gib iyapma hamile olduğunu düşünmediğin saniye yok onun için boş yapmayalım devam edelim sorularaha
Karnım bu şekilde abla ?
Son düzenleme:
Ya sen boşuna konuşuyon ikna olmuş gib iyapma hamile olduğunu düşünmediğin saniye yok onun için boş yapmayalım devam edelim sorularaha
Sadmin ablacım gördün mü karnımı ?Ya sen boşuna konuşuyon ikna olmuş gib iyapma hamile olduğunu düşünmediğin saniye yok onun için boş yapmayalım devam edelim sorularaha
Evet ablacım baktırdım gebelik Yok denildi ama bu karnım daha önce boyle değildi hiç ve ben bu sürede 10 kilo verdim ablacım sende karnımı gebe kadın karnına benzettin dimi benim benzettiğini gibiYahu gülüm sen ultrasonla baktırdın mı onu söyle ?
Yahu gülüm sen ultrasonla baktırdın mı onu söyle ?
Abla ben zaten biliyorum ki kendi yediğim bi halt kendi hayatımın içine kendim ettim birde sürekli sizleri de sıkıyorum ne deseniz kufur etseniz haklısınız ne diyebilirim kiSelin yeminle dayakliksin
Kızıyorsunuz ya sen sadmin abla haklısınız kızmakta bak sadmin abla da karnımı gebe kadın karnına benzetti meselaKız niye küfür edelim ama ikna ol artık