erkeklere bişi olmaz biz daha cok uzuluyoruzzsorma aynen🙂 eşim o kadar çok istiyo ki bu ay adetim 1 hafta gecikince bayaa umutlanmıştı yazık hayal kırıklığına uğradı garibim...
erkeklere bişi olmaz biz daha cok uzuluyoruzzsorma aynen🙂 eşim o kadar çok istiyo ki bu ay adetim 1 hafta gecikince bayaa umutlanmıştı yazık hayal kırıklığına uğradı garibim...
takma canım ya taktıgımızda cocuk hayalimiz suya dusuyorrrhaklısın aslında walla korunmadan ilişkiye giriyorum 7 aydır bi hareket yok 1 yıla kadar normal diyo herkes 5 ay daha şans verdim kendimize olmazsa artık doktorun yolunu tutucam üzülmeye başlıyorum çünkü yavaş yavaş...
sabret kız bu ay hep calışın belki olur anam:meri::meri:iyi ama canım sorun ne bilmiyorum evlendim evleneli korunmuyorum 1 ay olmaz öteki ay olur yani evli olmayan bi seferde hamile kalıyo biz uğraşıyoruz tık yok anasını satiim🙂 olmayınca olmuyo işte...
kız senın eşin ne işle meşgulkiiyok anacım bu ay yumurtlama dönemim boyunca kocam şehir dışında görevde yine başka bahara kadık yaw😕 darısı size inşallah :meri:
ay kıyamam ben sanaasker canım yaw bahar denetlemeleri war sürekli şehir dışında arazide falan oluyo o yüzden nadiren karşılaşıyoruz o arada da çocuk olmuyo işte🙂