1. PratikHanim

    PratikHanim Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    30 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    1
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    Rejimdeyken de kızartma yiyorum

    Konu, '* Diyet Özel Menü' kısmında PratikHanim tarafından paylaşıldı.

    patates kızartması benim vazgeçilmezimdir. ama yagli oldugu için uzak durmaya calısıyordum. tabii eşim philips airfryer alana kadar. üstelik aradaki bölme sayesinde aynı anda 2 yemek yapmak da mümkün. artık içim rahat kızartma yiyorum. tavsiye ederim.
     
Rejimdeyken de kızartma yiyorum konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. yalancı kızartma!

    yalancı kızartma!

    yalancı kızartma MALZEMELER (4 Kişilik) (130 Kalori) 2 Adet Kabak ½ Çay Bardağı Su 8 Adet Çarliston Biber 8 Adet Taze Kırmızı Biber 4 Adet Domates 300 gr Light Yoğurt 3-4 Diş sarmısak 1 Çorba Kaşığı ZeytinyağıHAZIRLANIŞI Kabakların kabuklarını kazıyıp halka şeklinde doğrayın ve cam bir kaba yerleştirin. Yarım çay bardağı su ekleyip kabın üzerini folyo ile kapatın. Önceden 230 derecede...
  2. kızartma sosu

    kızartma sosu

    kızartma sosu kızartma sosları tavuk sosu tavuk sosları kızartmak için sos Malzemeler Galeta unu , un , 1 yumurta Kızartılacak yiyeceği una, sonra çırpılmış yumurtaya, son olarak da galeta ununa bulayın
  3. kızartmalar ve kızartma yağının saklanması

    kızartmalar ve kızartma yağının saklanması

    kızartma yağı neden köpürür En çok tercih ettiğimiz pişirme yöntemlerinden biri de kızartmadır. Eğer derin yağda kızartma yapıyorsanız iyi sonuç alabilmek için yiyeceğin hacminin dört katı yağda kızartmalısınız.Kızartma yağının ideal sıcaklığa geldiğini anlamak için kızartılacak malzemeden küçük bir parçayı yağa atın. 20 Saniyede yüzeye çıkıyorsa yağ istenilen ısıdadır.Kızartma süresince yağın...
  4. Kızartma Güllaç

    Kızartma Güllaç

    Kullanılacak Malzemeler 10 çorba kaşığı tereyağı 3 adet yumurta 2 su bardağı fındık (ince çekilmiş) 1 su bardağı gül suyu 1 su bardağı su 10 kat güllaç 2 su bardağı süt 1 su bardağı toz şeker Hazırlanma Şekli Güllaçları birer birer gülsuyu ve su karışımı ile ıslatıp ikiye katlayın. Üzerine çekilmiş fındığı serpin. Rulo biçiminde sarın. Bütün yaprakları bu biçimde hazırlayın. Çırpılmış...
  5. Az yiyorum, yine de kilo alıyorum diyorsanız

    Az yiyorum, yine de kilo alıyorum diyorsanız

    Nedenini merak ediyorsanız yazımızı dikkatle okuyun. Sorun, az yemekte değil, metabolik ve davranışsal bozukluklarda... Kilolu insanların çoğu az miktarda yiyecek tüketmelerine ve özellikle öğünlerde normalden az besin almalarına rağmen kilo sorunları sürüp gidiyor. İşin kötüsü bu ‘az yiyen’ ve genelde ‘aç gezen’ insanlar, bir türlü çözemedikleri kilo sorunları nedeniyle...

Sayfayı Paylaş