Röfle Nedir, Nasıl Uygulanır?

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Röfle Nedir, Nasıl Uygulanır?
röfle nedir, röfle nasıl uygulanır, röfle yapılışı



Sevgili melekler, bayanların kuaförlerde yaptırdıkları uygulamalardan biri röfle uygulamasıdır. Marketlerde de kit olarak satılan röfle setleri, eli bu işe yatkın bayanlar tarafından alınıp uygulanabilir. Fransızca bir kelime olup anlamı, ışıktan gelen akis(pırıltı) olan röfle, değişik renk tonlarındaki saçlar arasından küçük parçalar halinde ayrılan saçların, değişik ilaç, teknik ve usullerle açılarak elde edilen açık tonların, saçın diğer özel rengiyle beraber göze hoş görünen bir renk harmonisinin (uyumunun) meydana gelmesi için yapılan işlemdir diyebiliriz.



rofle.jpeg



Hafif rengi açılmış saç tutamları saça boyut ve derinlik katar. Bunları saçın istenilen yerine yaptırılabilir. Saçın baz rengi, gölgelerle kontrast yaratır ve saç daha hacimli görünür. Birçok röfle setinde tarak, boyama fırçası gibi malzemeler bulunur. Evde röfle yapılacaksa sadece T bölgesine, yani yüzü çevreleyen ve başın üst tarafındaki bölgelere röfle yapılması tavsiye edilir.

Ne kadar dayanıyor?
Saç dipleri görünene kadar veya tekrar röfle yaptırana kadar dayanır. 2-2,5 ay idare eder.

Kimler uygulayabilir?
Cesur havalı röfle ya da natürel gölge isteyenler uygulayabilir. Röfle saçlara boyut ve derinlik kazandırır. Saçın rengi çok daha yoğun ve doğal görünür.

Röfleniz bembeyaz olduysa: Altın sarısı bitkisel boya ile durumu kurtarabilirsiniz.

Röfleniz doğal pirinç rengi olduysa: Saçınızdaki kızıllığı almak için aynı rengin küllü versiyonunu uygulayın.

Röfleniz çok koyuysa: Hemen banyoya gidip saçlarınız 2-3 kez şampuanlayın.
 
Geri
Üst