şimdiden tşkler ablacım baktığın için
Yine süper bi fala el atmissin Handan abla, yeni falimiz tüm Melekler Mekanina hayirli olsun 🙂
3) Sevgi-Dostluk ve İlişki ile ilgili düşünceleriniz için...
handan abla bana geçen hafta tezsiz için sonuç alacağımı söylemiştin çok şükür kaydımı yaptım🙂 bu konuda seni çok fazla meşgul ettim bugüne kadar ki tüm yorumların için çok çok teşekkür ederim.eve bugün geldim bu falı gördüm🙂 eksik kalmayayım🙂 1 numarayı seçiyorum, iş-kariyer-mülkiyet.şimdiden çok teşekkürler, mucuks
şimdiden tşkler ablacım baktığın için
Runes Hercai için
![]()
![]()
![]()
![]()
Özellikle aile meseleleri için taşlar dikkat edin diyor..
Gecikmeler olsada sabırlı olun.
Bitkilerin zenginlik dömiymiş. Bu ne demek biliyormusun kimin bilmiyorum ama birine bebek var..
Dikenlerle uğraşma diyor kart. Gülle ilgilen. Gözün güzellğe baksın.
Dikenlerde sana tecrübe olacaktır🙂
Ariza için Runes
![]()
![]()
![]()
Karanlık belki şimdi.. ama sakın umudunu kaybetme bak ilk taş güneş taşıdır.
Güneşin doğmak üzere ..
Ortadaki taş kararı temsil ediyor canım. Gelecekteki planların için geçmişteki kötü günlerini düşün ve kararlarını ona göre al.
son kartımız parasal harcamalarda dikkatli ol diyor. Taş ters çıkmış. Sıkıntı olmadan önlem al canım.

1) İş Kariyer ve Mülkiyet düşünceleri için
çok teşekkürler .
sugibi için Runes
![]()
![]()
![]()
İlk taşımız bereket taşı. Yeni başlangıçlarda dikkatli kararlar vermen gerektiğini gösteriyor.
ikinci taşımız hasat mevsimi gibidir. Emek verilen birşeyde ürün alacağımızı temsil eder.
üçüncü taşımız ise özellikle ailevi konularda alınacak kararlarda dikka edin diyor. bunlar halledilemeyecek şeyler değil. Doğru kararlar sizi sıkıntıya sokmayacaktır.