Rutubet kokusuna karbonat nasıl bir çözüm olabilir

  • Konbuyu başlatan Beyzazambak
  • Başlangıç tarihi
B

Beyzazambak

Forum Okuru
Rutubet kokusuna karbonat nasıl bir çözüm olabilir

Rutubet kokusuna karbonat Melek kadınlar kulübü rutubet kokusuna çözüm forum'da.​

Arkadaşlar 2 yıldır bir evde oturuyorum ama rutubet kokusundan mahvolduk rutubet kokusunu nasıl giderebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Peki bir yerden rutubet kokusuna karbonatın iyi geldiğini duymuştum sizce karbonatla nasıl bir çözüm bulabilirim bu rutubet kokusu için. Karbonat sizce geçici bir çözüm mü kalıcı ve çözüm için ne yapmalıyım rutubeti geçirmek için.
 
Merhabalar
Rutubet evde oluşabilen sağlığımızı olumsuz etkileyebilen bir durumdur maalesef kötü koku da rutubetin olumsuz taraflarındandır böyle bir evde yaşamak da problem olur sağlığımızı kötü etkiler. Peki rutubetin ne gibi seçenekler çözüm olabilir. Özellikle mevsimsel olarak denize yakın daha çok Akdeniz'de daha çok yağmurlu geçen yerlerde rutubet yaşanılabilir evde oluşan rutubet çamaşırlarımıza eşyalarımıza kadar sinebilir buda yaşam alanınızı yaşanılmaz hale getirir. Evin düzenli bir şekilde havalandırılması biraz olsun rutubeti azaltacaktır. Rutubet oluşan ortama karbonatlı su iyi gelecektir eğer rutubet duvarlarınızda da sıkıntı yaratıyorsa duvarlarınızı badana yaptırmanız iyi gelebilir. Kıyafetlerinizi sinen kokuyu da ya da rutubet kokusu olan yerleri karbonatlı su ile silebilirsiniz biraz olsun iyi gelecektir.

Rutubetin yaşam alanımızda olmaması için aşağıdaki konuyla incelemenizi tavsiye ederim. "Rutubet nasıl önlenir" hemen aşağıdaki linkten konuyu inceleyebilirsiniz.

 
Geri
Üst