Rüyada eşimi gördüm tabiri nedir?

  • Konbuyu başlatan fahri_ye
  • Başlangıç tarihi
F

fahri_ye

Forum Okuru
Rüyada eşimi gördüm tabiri nedir?

Rüyamda eşimi gördüm melek kadınlar kulubü rüyada eşini görmek forum'da.​

Melekler merhaba ben rüyamda eşimi gördüm ama eşimin biraz sıkıntıları vardı bana küsmüştü. Çok üzüldüm peşinden gidiyordum kesinlikle ağzını bıçak açmıyordu. Çok çok üzüldüm ben de eşim için ama hiç dönüp bile bakmıyordu bana. Rüyada eşimi gördüm bu şekilde anlamı nedir acaba? Rüyada eşini görmek hayırlı mıdır çünkü üzgün gördüm de.
 
Merhaba
Eşinizi biraz üzgün görmüşsünüz ama inşallah rüyanızın tersi çıkacaktır zira rüyada eşinizi görmek hayırlı güzel bir haber alacağınıza işarettir. Tüm sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza tüm sıkıntı ve üzüntülerden arınacağınıza işarettir. Artık görülen sıkıntılar sona erip daha huzurlu ve daha rahat bir yaşam sizi bekliyor demek. Rüyada eşimi gördüm diyenler için şimdiye kadar giden olumsuz durumlar bitecek artık yeni farklı hayırlı durumlara adım atacağınıza işarettir.

Dilerseniz ''rüyada küs olduğun biriyle konuştuğunu görmek'' bu rüya tabirini de aşağıdaki yazımızdan inceleyebilirsiniz. Rüyada küs olduğunuz birini gördüyseniz burada rüya tabirine ulaşabilirsiniz.


 
Geri
Üst